torstai 28. lokakuuta 2010

Kynnet vol. 3

Tänään heräsin jo vähä ennen kymmentä, kiitos Jennylle herätyksestä.. Nooh siin sitte puolisentoista tuntia odottelin että Jonna tulis kylään.. :D Siinä aika kului nopeeta ku lakkailin Jonnan kynnet ja sen jälkeen mun.. :D Kädet tärisi kokoajan! yHYY!

käyttössä olivat:
-maybelinen jotain ylivanhaa vihreetä lakkaa hehhe
-konadin rajauslakoilla musta ja valkoonen
-kahta konadin laattaa, en muista numeroita..
-pääkallotarroja
-mustaa ja punasta tuollast leimasinlakkaa
-valkoista lakkaa, oliskohan ollu myös maybellinen.. en muista, tyhmä kun oon! ja ku oon töis niin en voi tarkistaa :D
-Konadin top coattia :D

Mutta joo ohessa kuvia. :D (Halloween meininki)

Jonnan Frankenstein kynsien idea täältä.

frankenstein

Ja mun kynnet oli sitte vähä sellanen idea missä on kunnon konadin laattahelvetti=D Tälläänen verkkomeininki ja koska mun kynnet oli liian pitkät siihen malliin niin tein niiden yläpäähän tollaset pitsireunat. Verta ja parit pääkallot. :D Idea mahtava, toteutus ei niin paras, koska mun kynsilevy on liian pyöreä että sais täydellisesti pistettyä noita kuvioita suoraan;(( ANGST! En jaksanu/kerenny/tajunnu putsata noit suttui tuos kynnen ympäriltä mutta vähän photoshoppailin hahha.. :D Kun töissä ei muuta tekemistä olekkaan!!=)

halloween

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Kynnet vol. 2

Tälläkertaa tulee tällänen suuri fail. :D mutta edes mä en voi onnistua joka kerta, en edes joka toinen kerta! Okei syytetään täriseviä käsiä ja suurta vajaavaisuutta mun kynsilakkavarastoisssa & taidoissa..

Idean sain tästä videosta, eli Starry Moonlight. :D Ensimmäinen suuri vaje on hilelakat, joten käytinpä sitten sellasta vanhaa ja kuivaa!

Ja mun versio:

moonlight



Että tuollaiset sitten :D (oikea käsi vielä kauheempi:( onneks pieni kuva!!)

Ja käytetyt lakat olivat:

-Lumenen Natural Code lakka, sävy oli Drama Queen (siltä musta tänään tuntuiki..) Tätä lakkaa siis käytin alimmaisena lakkana ettei tarvis käyttää nii paljon mun suosikkiväriä eli
-Anytimen sinistä lakkaa, joka on ihanan värinen ja kaikkihan sen tietää että Anytime on lopettanu aikoja sitten joten tätä ihanan sävyistä lakkaa ei enää saa mutta varmasti löytyy korvaavia.
-Konadin kuivattavaa päällyslakkaa
-Törkeetä hilelakkaa, merkkiä en kerro :D
-Sinisiä strasseja ja
-Konadin ohutkärkistä lakkaa

Huomenna meen kyllä kynsilakkaostoksille ja päivitän varastot ja välineet!!

Ja seuraava projekti saa olla sitten tämä!!

PS!! Kellään sattuis olemaan tietoa miten saan tekstit näkymään elokuvissa kun katon pleikka kolmosella elokuvia?? jotain helppoa ohjelmaa upottaa teksti videoon vai oonko vaan tyhmä ja en oo saanu automaattisesti niitä näkymään ps3???

lauantai 23. lokakuuta 2010

Lady GaGa The Monster Ball tour - Alejandro - Helsinki Finland 14.10.2010



Ja täs viel tällänen hehkutusvideo siit keikasta;) Ahhh Alejandro! En siis ole itse kuvannut, Youtuben antimia, mutta samalta keikalta kuiteski hihi!

Tosiaan!

Jos nyt vaikkka kirjottaisin meidän Helsinginreissusta! Oltiin 14.-15.10 Helsingissä kolmen kaverini kanssa katsomassa Lady Gagaa Hartwall Areenalla. Oli parasta! Matka alkoi mun osalta Vaasan juna-asemalta klo. 6.22 aamulla, ja Anssi, Veera ja Emppu tuli sitte Laihialta. Sekoiltiin koko junamatka ja pelattiin korttia. Helsingin rautatieasemalla sitten alettiin ettimään matkatavara säilytyslokeroita, ja meidän onneks saatii kaikkien matkalaukut mahtuun yhteen luukkuun ku eräät oli vissii ajatellu et me lähetään ulkomaanmatkalle. :D No siinä shoppailtiin sitte ja ei oikeen mitään tarttunu mukaan.

Kolmelta haettii tavarat säilöstä ja suunnattiin nenät Lönnrotin kadun omenahotelliin. Kaikki sujui ongelmitta ja viiden jälkeen lähdettii käppäilee takaisin rautatieasemalle että päästäis lähijunalla Pasilaan.. Vähä tuli paineita ku ei oikee tajuttu sitä lähijunasysteemiä mutta kyllä me loppujen lopuks sinne Areenalle päästiin. Monen tunnin sekoilun ja venailun jälkeen lämppäri alkoi vihdoin soittamaan 8. Ja bändi oli siis Semi Precious Weapons josta oon puhunu aiemmin. :D

Lady Gaga veti mahtavan 2 ja puolituntisen keikan, mutta huonosti tuli kuvia ku istuttii nii ylhäällä, mutta sentää yks semi ok kuva saatiin:Anssin ottama kuva!

LG



Pakkauduttiin sitte puol 12 keikan jälkeen (yöllä) takaisin junaan ja käytiin hakemas McDonaldsista parit nugetit mukaan ja sekoiltiin takaisin hotellille. Kylmä tuli! Uni tuli silmään heti ruokien jälkeen kivasti, mutta sitä ennen bongattiin aika hurja juttu televissionista!


yli



Siis kuvitelkaa! Helsinkiläisen Omenahotellin infojutussa lukee YLIlikaista!!!!!!! Miksei voinu olla esim todella likaista yms??:DDDDD Luulin et se oli vaan joku Vaasanseudun juttu :D haha:) Tai edes niinku Lahtelaiset sanoo, sika likaista! (sori lahtelaiset haha)

Seuraavana päivänä vaan shoppailtiin himona ja väsyneinä sitte hypättiin 18.30 pendoliinoon ja kerettiin jopa vaihtaa Seinäjoella Vaasan taajamajunaan:) oli mahtavin reissu ikinä!

Parhaat ostokset oli laukku ja nää Supermanlasit Cruel Agelta kampista!


lasit


rahaa meni sen reilut 316 euroa! (noin)

tiistai 19. lokakuuta 2010

Kynnet vol. 1!

Mun yks suurista intohimoista on kynnet! Joten teen postauksen nyt siitä sitten ;D Elikkäs ostin pari uutta lakkaa Helsingin reissulta. Tuollaasen kultaisen Star garge lakan micmacista ja Rimmelin matte top coatin :)) Star Gargen laatu oli kyllä hintansa veroinen, nimittäin maksoin kyseisestä putelista 1,90e ja ohuempaa lakkaa saa hakea :D sain pistää sitä neljä kerrosta että oli mieleiseni, mutta ei haittaa, se sentään kuivui nopeata:) (tässä kuvassa 2 kerrosta lakkaa)

star


Neljännen lakkakerroksen jälkeen annoin hetken kuivua, jonka jälkeen lakkasin Rimmelin Matte Finish Top Coatilla :) ja rakastuin, ihana lopputulos! Sit parit mustat kukat Konadin laatoilla ;D (laatan numeroa en muista tällä hetkellä)



nails




Ku pieniä paloja kultaa ;D

maanantai 18. lokakuuta 2010

Laukku & Sisältö

laukkuu

NONIIIN. Jotta opitte tunteen mut paremmin, paljastan laukkuni sisällön :D (joka on ihan tavallinen, niinku mä)

Mutta tosiaan.

1. Iki ihana laukkuni jonka ostin Helsingin matkalta (ku olin kattoos Lady Gagaaa<333. Cruel Agelta :) maksoi 60e mutta oli pakko-ostos;D
2. Ylihyvä lakka;D Seppälältä :) pieni ja kätevä
3. Muistitikut ;D
4. Nenäliinoja, mun nenä vuotaa aina.
5. Guess tikkari. :D kaveri otti näitä kivan kasan Guess kaupasta Kämp Galleriasta Helsingissä;D
6. Avain Pohjalaiselle, rakkaaseen työpaikkaani;D aina mukana ettei vaan mene hukkaan..
7. Meikit :D
8. Mp3 soitin jonka joskus löysin bussin lattialta =D hyvin on toiminut, mutta nyt hiukoilen iPodia, koska toi kyl alkaa olemaan jo niin vanha;)) synttärilahjatoive vink vink!
9. Huulirasvat.:)) yleensä vain toinen mukana ja seki on toi diskopallo:D H&M!;)
10. Purkkaa.
11. Parhaista parhain kukkaro Accessorizelta :D maksoi paljon mutta ei haittaa! :D
12. Dödö ikäviä yllätyksiä varten muahah :D

PS. Unohdin kännykän mutta harvemmin se laukussa on :D