perjantai 22. heinäkuuta 2011

Lemon Drop

Vihdoin ja viimein löysin vaaleankeltaista kynsilakkaa.. Kiitos muutamalle henkilölle jotka avustivat! Minimanista Rimmel :in tuoksukynsilakkaa, sävy 058 Lemon Drop. Päälle liukuvärjäsin Qinqyu :n oranssia lakkaa. Myös Wild and Shine :n punasta glitterlakkaa hieman reunalle :) Perhoset Konad laatasta m21.

Tää Lemon Drop tuoksuu aika haaleesti sitruunalta, pikakuivattaja ja muut lakat taitaa vähän peittää tuoksua, mutta ihan kiva, eikä edes kallista kynsilakkaa :) 3,50e.

Tuli ihan kivat, vaikkaki jotenki onnistun sotkemaan kynsinauhoille lakkaa ja en meinaa saada sitä siististi pois. :( Oon yrittäny siveltimellä, vanupuikoilla ja Cesarsshopin korjauskynällä... Plussana vielä että kynsinauhat on törkeet ja yritän hoitaa niitä kyllä ja peitellä kynsinauhaöljyillä!

Photobucket


Hyvä biisi (: Tulee kokoajan NRJ :ltä ku kuuntelee töis.
Adele - Set fire to the rain

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Dark Navy

Lopetan seitsemän viikkoa kestäneet kesätyöt kokoonpanon parissa huomenna, jonka jälkeen mulla on taas paljon aikaa teille hyvät lukijat :) Nyt kun olen saanut energiaa päiväunista (pian pitäisi jo taas nukkumaan) päätin julkaista yhdet kynnet joissa testasin uutta lakkaani, ELF :in Dark Navy :ä..

Mukava yönsininen sävy. Mustahko mutta valossa sinertää. Salama toi esiin paljon sinisyyttä, ihan näin sinertävää tää lakka ei oo, mutta ihan mukava, vaati kolme kerrosta :)

Photobucket

Oon metsästäny koko eilisen päivän vaaleankeltaista kynsilakkaa, ja minulle vinkattiin Rimmel :in vaaleankeltaista. Kävin ostamassa tätä Minimanista, ja huomenna ajattelin väsäillä jotain mukavaa pitkästä aikaa kynsille :) Toivottavasti saan postattua ne kynnet pian!

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Berry Pink

Tilasin Jennyn kautta ELF :iltä tällääsen lakan ku Berry Pink. ELF :in sivulla tää oli hienon väristä mutta kynnellä aika törkyä :( En tykkää.. Elf :in lakoissa on kyllä muitaki mainittavia miinuksia. Esim miksei lakan sävyn nimeä voi lukea pulloissa? Tai miksi ne on ohuita??

Tämä, niinku kaikki muutki ELF :it, vaati kolme kerrosta.. Kuivui ihan seminopeeta. Laitoin vielä vähä Art Linereilla viivoja ja pinkit strassit.. Tein nää töissä.. (:: Tästä väristä tulee mieleen vadelma mehujää.. :D

Photobucket

torstai 7. heinäkuuta 2011

Anttila ostoksia!

Sain valmistujaislahjaksi 200 euron lahjakortin Anttilaan, jota olen nyt aika ahkerasti käyttänyt! On tullut osteltua tavaraa tulevaan kotiin (vähemmän tai enemmän hyödyllistä) + vähä muutaki (: Parhautta on noi muumipappa sakset ja jäätelökulhot :D Puolet kortista on vielä jäljellä, ja ne käytän sitte ku tiedän mihin ja millloin muutan, eli... pitkän ajan päästä ;DD Pian voisin katsella tuota True Bloodia ;) Vähä ärsyttää että ostin vaan yhen paketin noita laseja, koska ne oli halpojaki :( Mutta tajusin sen vasta kotona, ja tänäänku kävin kattomassa niin niitä ei enää ollu!

Photobucket
Photobucket

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Depend ihastuttaa jälleen..

Hävettää myöntää, mutta mulla oli nää samat kynnet viikon, ja kaikenlisäks nää ei edes tullu kovin siististi :( Ja oli hieno ideaki päässä, mutta ei tosiaan oo paljoa tässä mitään aikaa ollut.. Nytkin oon töissä ja vihdoinkin aikaa tehdä jotain postausta tässä töiden lomassa.

Tosiaan, ihastuttava Depend ihastuttaa jälleen kerran! Kicksin alesta löytyi tällänen ihanuus. Maksoi 3 euron sijasta 2.10 e. Metallinhohtoinen vaaleanvihreä.. Vau! Kerros riitti ja kuivui nopeasti. Ei voi muuta sanoa kuin että Depend :ien hinta-laatu suhde on parempi kuin hyvä (:

Photobucket

Henkarointia

Tuli tuos viimeviikolla hengailtua Sebun ja Kristan kans (: Keskiviikkona käytiin Sebun kans ostoksilla, jäätelöllä ja jääteellä. Torstaina päätettiin lähteä Kristan kanssa yhdille Farokselle, otettii Sebu sitte kanssa kyytii! Ihaneja kesäpäiviä..

Muutameja kuveja, joita nyt töissä tylsyyksissäni muokkasin oikein olan takaa!!

Photobucket
Orvokkeja Rewelin vieressä olevista kukkahöskeistä!

Photobucket
McDonald'siin oli tullu uutta kastiketta jäätelöön, nimittäin lakritsia! Ei ollut kovin hyvää, lakritsajäätelö on parempaa (:

Photobucket
Minä Wayne's Coffeen edessä! Tykkään aika kivasti tosta lierihatusta ;) (H&M)

Photobucket
Jääteetä, nam nam! Ja suoja puhelimen takakuoreen! Kiitos Jennylle kun tilasit! Eikö oo aika ihana kuori? ;)

Photobucket
Vielä yks kuva jääteestä... :D

Photobucket
Krista Faroksella;))

Photobucket
...ja Sebu! Nautittiin Smirnoff Icet!

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Nummikynnet!

Sain aikaseks tehtyä tämänkin ;) Tein Nummirockkiin kynnet, joiden tiesin kestävän ihan suht hyvin neljä tai viisi päivää. :D Käytin uusimpia lakkaostoksiani; Rimmel :in mustaa lakkaa, sävy 800 Black out ja Wild and Crazy :n w191 Super Star :ia.

Vähä oli vaikeuksia onnistua taiteilemaan kynsilakat niin että menee ''suoraan''..

Photobucket

Päälle laitoin Konad laatasta m57 valkoisella kukkia. Vähän glitteriä Wild and Crazy :n w69 Silver Bell :istä ja strasseja :) Ihan kivat tuli kuitenkin vaikka olisi saanut käyttää enemmän aikaa ja vaivaa. Ja oli niin hyvä tuuri että Nummirockin ranneke oli sinipinkkivalkoinen :D Ainiin ja kuten varmaan huomaatte, laitoin myös mattalakat päälle ;) Olisi pitänyt laittaa vähän kirkasta lakkaa strassien päälle, koska osa on hieman sumeita. :( Toisesta kädestä en harmikseni ottanut kuvia, mutta sama meininki, siniset kohdat vähän vaan toisenlaisia!

Photobucket