maanantai 30. heinäkuuta 2012

Skinny Dip ft. Techno

Erään kynsibloggaajan blogista bongasin aivan ihanan sinisen Orlyn lakan, Skinny Dip ! Meni hyvän aikaa että sain tilattua tämän kaunokaisen itselleni. Nyt se on kuitenkin minun ja ei mennyt kauaa että se pääsi kynsille. Peitti kolmella kerroksella hyvin. Kuivuu melko nopeasti pintakuivaksi, hieman mattamainen lopputulos. Unohdin kameran kotiin kun lakkailin näitä, joten en saanut kuvaa miltä näytti kuivumisen jälkeen, sillä tahdoin testata toista uutukaista lakkaani.

Skinny Dipin päälle laitoin kaksi kerrosta China Glazen Technoa, joka sisältää hopeisia miniglittereitä ja hex glittereitä, jotka välkkyvät kivasti valossa. :) Lopputulos oli ihana ja sopi hyvin illan baaritteluihin. ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Skinny Dip oli yksi 9 lakasta mitä tilasin Transdesigniltä, yritän lähitulevaisuudessa postata teille mitkä 8 muuta lakkaa tilasin. :)

Töiden loppumisen ja ihanan ilman kunniaksi päätettiin lähteä ystäväni Janican kanssa terdelle (terassille) muutamille! Janica tuskin haluaa että lisään kuvaa hänestä blogiini mutta lisään kuitenkin koska Janica on niin ihQ! ♥

Photobucket

Photobucket

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Brilliant Blue

Ostin Gina Tricotista tuon Brilliant Bluen koska se näytti pullossa kivalta, mutta kynsille levittelyn jälkeen sain hieman pettyä. Vaikka väri on kyllä lähestulkoon sama kuin pullossa, tämä sävy ei vaan sovi mulle... Oli vaikea saada oikeanvärisiä kuvia, mutta tämä on sellainen petroolinvärinen.. Ei mikään täysin sininen, ainakaan keinovalossa, vaikka nimi onkin erinomainen sininen. :D Enemmänkin vihertävä. Auringonvalossa kyllä kimaltelee ja on melko sininen.

Photobucket

Photobucket

Jo päivän jälkeen kynnen kärjet irvistivät, en muistanut ottaa heti kuvaa kun olin lakat lyönyt kynsiin, koska olin aika hyvin sotkenut sormenikin tähän tököttiin. Miksi näissä kuvissa nämä kynnet näyttävät kivan värisiltä????

Photobucket

Photobucket

Laitoin vielä kuvan parista varpaastani, joihin laitoin Essencen Time for Romance glitterlakkaa.. Saa nähdä koska tämä päätyy sormien kynsiin asti! :--D Tämä kyseinen lakka on punainen jelly jossa on pieniä punaisia hippusia ja hex glittereitä. Hyi mitkä varpaat, ketä haluaa tulla tekemään mulle pedikyyrin?

Photobucket

Ja koska kukkien ja marjojen kuvaus on ihanaa, jaan teille muutaman kuvan kesän kunniaksi..
Koska en jaksa pelkkiä swatchailu kuvia, booring! :--)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

torstai 26. heinäkuuta 2012

Tuliaisia & Kenkiä

Mulla on vieläkin geishakynnet, ei ole ollut aikaa poistaa näitä ja varsinkin kun ovat säilyneet todella hyvin, ja onhan ne ihanat! ♥ 

Ystäväiseni toi  minulle tuliaisia Italiasta, niistä pari kuvaa ja sitten kuvia rakkauskengistä mitä tilasin kolme kappaletta Nellystä, mutta kahdet menevät palautukseen. Korkkareita on niin hankala tilata joten tilasin kolmet ja pidän parhaat.. ;D Ne ovat noissa "yhteiskuvissa" ensimmäiste siniset. :) Kengät ovat nimeltään (low) Forget your Boyfriend. :D En tosin halua unohtaa poikaystävääni, hänkin piti näistä kengistä! ♥ 8)

Photobucket
 Essenceä ! ♥

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja loppuun vielä edustuskuva "boyfriend" :istä. Mietin kahdesti että laitanko tätä kuvaa mutta on se vaan niin söpö, ja mun takia siirtynyt sähkötupakkaan! Pisteet siitä:--D ♥

Photobucket

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Blushing Rose & Geishat!

Olen etsiskellyt kivaa heleää vaaleanpunaista lakkaa, ja minulle suositeltiin Color Clubin Blushing Rose lakkaa, joten tilasin sen. Ja tykästyin! Oli aikas ihanan värinen! ♥ Jokseenkin levitys vaikutti alkuun todella toivottomalta, vasta neljäs kerros peitti tarpeeksi hyvin! Muuten raidoittui kokoajan ja tuli läiskiä. :( Mutta lopputulos miellytti!

Tilasin ebaystä geisha water decalseja, ja päätin läiskäistä ne kynsiin, kun ajattelin että sopivat parhaiten vaaleanpunaisen kanssa, ja kyllä vaan sopi! Olen tyytyväinen tulokseen. :) Vaaleanpunaisen sävy vaihtelee mukavasti valon mukaan. Otin monta kuvaa kun en osannut päättää mikä on paras tai mistä näkyy parhaiten Geishat. :)


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mitäs tykkäsitte? :)

torstai 19. heinäkuuta 2012

Liquid Leather

Lähestyvän muuttoni takia en ole pariin päivään jaksanut keskittyä kynsiin, ja kokeilemattomien lakkojen kasa senkuin kasvaa, ja juuri tein tilauksen transdesignille, joka ei helpota yhtään! Onneks pikkuhiljaa kun olen saanut muutettua, minulla on OMASSA kotona aikaa, halua ja TILAA laittaa kynsiä. :D Lattiat ja pöydät eivät ole täynnä tavaraa kuten nyt on huoneessani vanhempien luona. 

Tosiaan, nyt on vihdoin oma aikani lentää pesästä pois, ennen kuin täytän 20 vuotta, niinkuin olin päättänyt jo kauan sitten. Muutan Seinäjoelle opintojen perässä, nyt on aika opiskella ja saada työtä joltain muulta alalta kuin tietokoneet tai jatkuva istuminen. Mieleni lisäksi jopa kehoni huutaa toimintaa, tämä istuminen on saanut kroppani totaalisesti pois kuosista. Mutta vaikea päästä vanhoista rutiineista eroon kun on pinttyneet tavat ja tottumukset, vaatii vähän suuremman tapahtuman tai asian tai iskun elämään joka saisi muutoksen todella liikkeelle, ja se saa nyt olla uusi kaupunki, uusi koulu ja uudet kuviot. Vähän haikeaa jättää Vaasa jossa olen asunut 19 ja puoli vuotta, kaverit ja poikaystävä, mutta luojan kiitos, välimatkaa on alle 100 kilometriä. :D 

Mutta nyt itse asiaan, päätin tehdä jotai "yksinkertaista", kokeilin ensimmäistä kertaa China Glazen Liquid Leatheria koko kynnelle, ja lopputulos oli miellyttävä. VAIN yksi (1) kerros tarvittiin peittämään! Ja pinta kuivui suhteellisen nopeasti! Päälle Nufun opaali lakkaa, oranssin sävyistä, sävy numero 44. Todella ihana, taittaa punaiseen ja keltaiseen. :)

 Leimauksen kanssa tuli ongelmia kun päätin kokeilla uutta XL leimasinta ja scraperia, ja leimaukseen Nufun valkoista lakkaa, niin tulos oli aika hailukkaa ja kuviotkin menivät ihan ketuilleen. Hain sitten perus konad leimasimen ja scraperin ja johan alkoi toimia.. Pitää katsoa miten tuo XL leimasin toimii XL laatan kanssa. :) Pahoittelut hieman huonoista kuvista! Valkoiset kukkakuvio eivät oikein erotu nufun alta..:) 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Hei taas!

Ihanainen synttärityttö Freya vironreissulta toi minulle yhden (1) Nuf'oh lakan, eli nufusen! Hololakka sävyä 65. Harmi etten muuta kivaa ''tilattavaa'' löytänyt.. On niin paljon jo nufuja muutenkin. :)

Omistan ennestään yhden Nufun vaaleanpunaisen hololakan (sävyä en muista) ja päätin että nyt on aika hankkia sininen vastaava!

Ja voi kirosana heti alkuun. Kun avasin putilon ensimmäisen kerran, oli lakan suussa oleva kynsilakka paakkuuntunut, ja toinen kirosana kun levitin lakkaa. Luulin aluksi että lakka on pilalla, koska vaaleanpunaisen hololakan levitys ei ollut näin tuskatona. Tämä jätti ensimmäisen kolmen kerroksen kohdalla kauheita kaljuja kohtia ja neljäs peitti vihdoin niin hyvin että annoin olla. Mutta lopputulos oli onneksi kaunis ja sellainen kuin odotin, sininen hololakka sopii hyvin ruskettunutta ihoa vasten. :) (Olisinpa niin ruskea kun toivoisin...!!!)

Minulla ei ollut holoille suositeltua alus tai päällyslakkaa, mutta en näitä tule pitämään niin kauaa että kuluminen haittaisi. Plussa näissä nufun holoissa on että kuivuvat todella nopeasti. :)


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pahoittelen etten muistanut ottaa kuvaa kynsistä ilman tuota holoefektiä. Silloin lakka on mukavan vaaleansinistä. :) Loppuun vielä kuva projektilakastani (josta olen maininnut aiemmin), nyt olen lisännyt sinne sekaan isompia hex glittereitä, mutta vielä tämä ihanuus ei ole valmis. ;)

Photobucket

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Yllärilahja!

Hei, muutamaa postausta aiemmin puhuin teille yllätyksestä, johon liittyi kommentointi. :) Homman nimi oli sellainen että palkitsen eniten arvonnan jälkeen minun blogiani kommentoineen lukijan pienellä kynsien koristelu "paketilla", sisältää leimauslaatan, strasseja ja muuta pientä. (Tarkistin että voittaja omistaa jo leimasimen ja scraperin 8)) Tälläisia ylläreitä taidan toteuttaa jatkossakin. :)

Ja ahkerin kommentoija oli.... Korukynsillä blogin omistaja Lunalii ! Onneksi olkoon, otan sinuun yhteyttä blogistasi löytyvästä sähköpostista.. Vastaathan pian! :)


♥♥♥


Nyt kuva banaanisuklaarahkasta, mitä tein minulle ja miekkoselle eräänä päivänä. Mies ihastui tähän mutta minuun banaanin palat eivät iskeneet. Tykkäsin tuosta fazerin mansikkasuklaalisäyksestä. :>

Photobucket

Viimeviikon teema Synttäritytöillä oli vauvakynnet, ja päätin toteuttaa kiekolle akryylimaaleilla vauvan.. Ensimmäinen "hahmo" jota olen yrittänyt maalata, vaatii vielä paljon harjoitusta!

Photobucket

torstai 12. heinäkuuta 2012

Rantakynnet

Synttärityttöjen kanssa ollaan joka viikko keksitty uusi teema jonka toteuttaa kynnelle, nyt neljännellä kerralla, sain vasta aikaiseksi toteuttaa viikon teeman, johtunee siitä että tämän viikon teema oli minun keksimä, D'oh!

Viikon teema on ranta. Monelle tulee rantateemasta mieleen jonkinlainen liukuväri + palmu. Niin minullekkin, mutta toteutin toista. Ystävän pientä ideaa ''kasvattamalla'' väsäsin vesi+hiekka kynnet,  missä vesi huuhtoo rantaan tavaraa.. Hyvin selitetty.

Aloitin lakkaamalla kynnen tyvestä n. 3/4 Gina Tricotin Azure bluella. Kärkeä yritin saada piiloon Wild and Crazyn keltaisella Twilight lakalla. Aluksi näytti toivottomalta saada sinistä piiloon, mutta ryhdyin liukuvärjäämään OPIn Teal the Cows Come Homella ja Star Gagerin kultalakalla. Mikä kuvastaakaan paremmin hiekkaa kuin kultainen lakka ?;) Vihdoin raja alkoi häipyä, mutta se ei riittänyt. Akryylimaaleilla ja sienillä aloin väsäilemään "kuohua" mitä vesirajaan tulee kun aallot hölskyttelee vettä. Mulla ei ole sana nyt ollenkaan hallussa. :D

Tässä vaiheessa touhu näytti erittäin tuhoon tuomitulta, ja asiaa eivät parantaneet laine "yritykseni". Laitoin kalansuomumaisia hex glittereitä sinne tänne ja vedin vielä viuhkasiveltimellä Dependin sinistä jellyglitterlakkaa vähän tasaamaan värejä.

Tein akryylimaaleilla ravun, kalanruodon ja meritähtiä. Laitoin hiekkaan kultaisia mikrohelmiä. Kai ne kuvastaa jotain hiekkamöykkyjä. Laitoin vielä pari strassia, jos niitä edes huomaa. 8)

Kun katsoin lopputulosta, teki mieli taputtaa itseäni selkään. Olin jopa onnistunut, ehkä jopa paremmin mitä olin kuvitellut. Tunsin itseni jeesukseksi.=) Jopa oikea käsi onnistui ihan kivasti suhteutettuna siihen että se on.. oikea käsi. Kuvat eivät oikeastaan onnistuneet, mutta enivei! I'm happy.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Sekametelisoppa

Tämä mani on kyllä todellinen sekametelisoppa, ei mennyt läheskään niinkuin päässäni oli ajatuksena. Mutta jotain positiivista, nämä ovat niin rumat että ovat mielestäni jo hienot.

Pohjalla on OPI :n Alpine Snow, joka oli suhteellisen kökköä tavaraa. Melkoista raidoittumista tapahtui mutta kyllä lopputulos oli parin kerroksen jälkeen ihan hyvä. Onneksi kuivui aika hyvin ilman pikakuivattajaakin.

Sohin strasseja sinne tänne satunnaisesti ja laitoin ympärille mikrohelmiä. Kyllä meinasi usko loppua ja toivo pettää kun näitä mikrohelmiä laitoin, voi tsiisus. Loppujen lopuksi selkäkin oli niin kipeä että oikeaan käteen vaan laitoin väritöntä lakkaa ja kaadoin mikrohelmiä päälle. Näytän myös siitäkin kuvan.  Voitte kertoa sitten että miltä näyttää. xD Otin oikein monta kuvaa teille, että oikein tuntuu kuinka väännän omaa veistä omassa haavassa! Ai että mitä taidetta, kun mikrohelmet vielä oikein levittivät värit ympäriinsä!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Exceptionally Gifted

Niinkun moni muu, myös minä löysin Kicksin alelaarista China Glazen Exceptionally Giftedin. Nyt se pääsi testiin, ja lopputulos oli hienompi mitä olin odottanut. Viileän vaaleanpunainen lakka, tosi ohutta, ja peittävyys on vähän niin ja näin. Lyhyisiin kynsiin riittää varmaan pari kerrosta mutta omat kynnet vaativat neljä. Sopii ruskettuneisiin kätösiin. :) Ohuiden kerrosten ansiosta kuivui pikaisesti (mutta ei kovettunut) ja jopa pikakuivattavan jälkeen monen tunnin päästä tuli kolhuja. Tälläkertaa muutes oikiasti kannattaa lukea postaus loppuun asti, siellä on ylläriä luvassa!

Photobucket

Mun perjantaikarkit.. Eurolla mustia autoja, panda crisp suklaata ja pandan duo karkkeja.. Lemppareita. 8D

Photobucket

Photobucket

Vielä kuvaa jutuista mitä tilasin Cesarsshopista. XL laatta, XL leimasin, leimasinlakka, Color Club lakka, cleanser, remover, käsienkuorinta juttua ja sen semmosta. 8) Ja mun UV uuni tuli muutama päivä sitten!

Photobucket

Arvonnasta ei ole kauaakaan kun nyt on jo paukkumassa 100 lukijan raja rikki. Uutta arvontaa en ajatellut järjestää vielä hetkeen, mutta ajattelin kuitenkin yllättää teidät jotenkin, mutta ei ilman että täytyisi teidän lukijoiden nähdä vähän vaivaa! 

Melko paljastavana vihjeenä sanottakoon että kaikenlainen kiva kommentointi kannattaa jos lahjoja lukijoiden mieli halajaa..;D