maanantai 19. marraskuuta 2012

Kierrätysarvonnan voittaja

Hellurei! Eilen illalla päättyi kierrätysarvonta part. 2 ja siihen liittyi useampi kuin olin ajatellutkaan! 25 arvasta yksi osui lukijaan nimellä Upeaolo !! Laitoin sinulle sähköpostia, vastaathan mahdollisimman pian! Aikaa on tämän viikon loppuun, sitten arvon uuden henkilön. :)

Toivottavasti vajaat kynsilakkani saavat hyvän uuden kodin. :D Suosittelen lämpimästi kierrättämään tarpeettomia kynsilakkoja, niistä voi olla iloa jollekkin toiselle. :)

Uutta kynsipostausta saatte odotella varmaan muutamia päiviä vielä, kynteni vaativat hoitoa pitkän viikonlopun jäljiltä. 8)

torstai 15. marraskuuta 2012

Usvaranta

Rakkaimmista rakkain ystävä lahjoitti minulle taannoin piristykseksi Lumenen kynsilakan, Usvaranta (Hazy Beach). Nyt se pääsi kynsille pallojen kera.

Tämä lakka on taas yksi niistä petroolinvärisistä lakoista, joista en tiedä pidänkö vai en, ja niistä on todella hankalaa saada hyvää kuvaa, varsinkin keinovalossa... Kesä ja päivänvalo voisi tulla jo takaisin:) Alkaa pikkuhiljaa tympäämään tämä syyskeli. Tulisi edes talvi jo. Tuntuu että ei voi saada hyviä kuviakaan tälläisenä vuodenaikana..

Mutta takaisin asiaan. Lakka on tosiaan vihertävän petroolinvärinen creme, aika söpö oikeastaan. Lakan kuivattua töpöttelin tyviin Wild and Crazyn (jo aika lopussa olevaa:() Silverbelliä, ja tein erikokoisia ja -värisiä palloja dottingtooleja apuna käyttäen. Mustia, harmaita ja petroolinvärisiä. :) (Mainittakoon että petroolinvärinen lakka oli Kicksin Brilliant Blue)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Siinäpä ne oli, tykkäsin lopputuloksesta! Uutta postausta saa taas odotella jonkin aikaa, nimittäin huomenna on jälleen aika Vaasautua :) Muistattehan kuitenkin käydä viikonlopuna aikana osallistumassa uuteen Kierrätysarvontaan!!!!

Mitäs te olette muutes mieltä petroolinvärisistä kynsilakoista? Like it or not?

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Daisy Does It

Tämä lakka ei ole ollut himotuslistallani, vaan pakkosaada listalla. Eikös Color Clubin Daisy Does It ole lakka joka jokaisella kynsibloggaajalla täytyy olla? :D No, mutta nyt minulla on se!

Aika ihanan söpö kullankeltainen shimmerlakka, kuivui suht nopeasti mutta olisi vaatinut varaman 5 kerrosta peittääkseen täydellisesti. :) En keksinyt näihin mitään sopivia koristeluja, mutta ehkä ensi kerralla!

Photobucket

Muutaman päivän keltaisilla kynsillä oltuani päätinkin tehdä keltaisen glittersandwichin! Kaksi kerrosta Essencen Circus Confettia ja kerros Miss Selenen sävyä nro. 12. Kaveri kutsui näitä pääsiäiskynsiksi ja sitä ne taitaa vähän olla. :D Pitäisi varmaan tehdä jouluinen glittersandwich..

Photobucket

Ainiin, huomasiko joku että nyt on kynnet nirhaistu lyhyemmiksi? :D Leikkasin kynnet, tein teepussipaikkauksen peukalon kynnen halkeamaan ja geelasin vielä kynnet että saisivat vähän vahvistusta. :) Ja peukalo on toistaiseksi pysynyt hyvin kasassa!

Kierrätysarvonta part. 2

Taas pistetään vahinko kiertämään. Laatikoistani nimittäin löytyi jälleen muutamia hylättyjä, puolilleenkäytettyjä lakkoja. Ja koska en raaski heittää mitään pois, päätin jälleen pistää kierrätysarvonnan pystyyn!


Ja tässä kuva lakoista! Aika sumea vai mitä? Heti alkuun ilmoitus että tämä "paketti" ei sisällä ainoatakaan salonkilakkaa, joten Opin ja China Glazejen perään haikailijat, unohtakaa tämä. Tässä on monta hyvää putelia esim. frankeneille, ja toki täältä löytyy muutamia erittäin käyttökelpoisia lakkoja! :) Ehkä tähän vielä tulee mukaan lisää lakkoja, se jääköön arvoitukseksi.

Ohjeet arvontaan:
-Kerro jokin toivepostaus, jonka voisin toteuttaa. Kaikki ideat hyväksytään, kunhan niitä voi ideoiksi kutsua. Tämä on pakollinen, saat siitä yhden arvan. 
-Ilmoita myös toimiva sähköpostiosoitteesi, muuten et voi osallistua!
-Sinun ei tarvitse olla julkinen lukijani, mutta jos olet, saat siitä yhden ylimääräisen arvan.
-Postitan vain suomeen.

Sinulla on siis kaksi arpamahdollisuutta!
Arvonta päättyy sunnuntaina 18.11 klo 21.00 !!!

lauantai 10. marraskuuta 2012

Pinkkiä blinggiä

Edellisten kynsien jälkeen ilmeni mukava yllätys! Nimittäin peukalonkynsi tahtoo taas katketa :) Tein timangi kynnet joiden en uskonut pysyvän kauaa hyvinä, jonka jälkeen leikkasin kynnet lyhyiksi. Aina on ikävää leikata vaivalla kasvatetut kynnet pois, mutta näin on parempi. Helpompi olla koulussakin kun kynnenaluset eivät ole täynnä kittiä ja maalia. :D

Photobucket

Nämä olivat simppelit, tosin strassien asettelu vaati aikaa ja hermoja. Pohjalle laitoin kerroksen China Glazen Limbo Bimboa ja kulutin paaaljon strasseja! Tämä oli vähän tälläinen erilainen ranskalainen manikyyri ja sai paljon kehuja koulussa vaikka ovatkin yksinkertaiset, pinkki ja blingi vetoaa tyttäriin aina. ;) Water Decalien jälkeen strassit ovat ehdottomia suosikkejani koristelussa!

Seuraava opettelun aihe voisi olla teepusseilla kynnen korjaus! Ärsyttää kovasti nuo halkeamat (näkyy peukussa!) ja on ikävää jos ne tarttuu esim vaatteeseen tai muuhun :(

perjantai 9. marraskuuta 2012

Bleeding gradient

Nailed it blogista löysin tälläisen Bleeding gradient tuton, jota päätin kokeilla, tosin heikoin tuloksin. Alla on OPIn Alpine Snow, ja kaksi seuraavaa kerrosta ovat China Glazen Starboard sekä Liquid Leather. Toiseen kuvaan päätin lisätä vielä glitteriä mustan päälle, mutta en tiedä paheniko vai paraniko mani, mitä olette mieltä? Nämä kynnet saivat toimia Halloween kynsinäni, näyttäähän se vähän valuvalta myrkyltä? :D Ideana näissä kynsissä oli kerros kerrokselta lisätä pienellä sudilla sotkien viivoja jotka näyttävät valuvan. :)

Photobucket

Photobucket

Suuri ongelma on pitkät kynteni. On huomattavasti helpompi keksiä ja saada sopimaan lyhyempiin kynsiin erilaisia ideoita mitä päässäni syntyy. Aion testata tätä tyyliä vielä sitten kun olen nirhaissut kynteni lyhyemmiksi. :)


Photobucket

torstai 8. marraskuuta 2012

DC06...

...On tälläkertaa testissä olleen Flormarin sävynumero. Flormar on julkaissut myyntiin ison tukun duochrome lakkoja, kaikki olivat hienoja mutta kotiutin vain yhden. Olin kiinnostunut näkemään miltä näyttää liilan ja kullan yhdistelmä. :) Ja ihan hyvältä! Leimasin muutaman kukan joita vähän parantelin nail art lakoilla, sekä strasseilla. Ihan kivat kynnet ja pidin lakan duochrome efektistä. Salaman valossa kynnet ovat kauniin liilat. :) Vähän huonommassa valossa kultainen efekti erottuu paremmin.

Photobucket

Photobucket

Ja vielä kuva putelista.

Photobucket

torstai 1. marraskuuta 2012

Shine bright like a Diamond

Otsikko on Rihannan loistokkaasta Diamond biisistä joka sopii hyvin teemaan. Kynsillä minulla on jopa kolmen erän verran Wild&Mildin Diamond lakkoja :) Ja mistät muualta tälläisiä kaunokaisia voisikaan löytyä kuin Seppälästä?;)

Ostin kolme lakkaa; Brooklyn Bridge, Manhattan sekä Times Square :) Kaikki olivat laadultaan todella hyviä, kaksi kerrosta riitti peittääkseen ja kuivui nopeasti.

Photobucket


Lempparivärini on sininen, ja ihastuin heti Brooklyn Bridgeen! Jätin lakkauksen koristeluitta, se oli mielestäni ihana yksistäänkin :)

Photobucket


Manhattan oli säväyttävä punainen. Leimailin ja koristelin nimettömän,
meni aika överiksi mutta menkööt. ;D

Photobucket


Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Times Square. Valloittava vihreä! Vaikka tämä ei olisi paljoa koristeluita vaatinut, tein puolikuumanit ja koristelin isoilla hopeisilla hex glittereillä :)

Photobucket