keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Arvonta lukijoilleni!

Nyt sitä pukkaa.. Nimittäin arvontaa! Ei mikään kierrätysarvonta, kenoarvonta tai muu onnenpeli, vaan minun blogini 150+4 lukijan arvonta! Olen tätä arvontaa taas muutamia viikkoja pantannut, mutta nyt on sen julkaisun aika. Blogini on muutaman vuoden vanha, ja postauksiakin on kertynyt jo lähemmäs 300, ja välillä huvittaa ja välillä ei, mutta silti teitä lukijoita on, ja nyt ajattelin arpoa teille muutaman minun aarteistani! Pidemmittä puheitta palkintoon ja sääntöihin. :)

 photo ArvontaSticky3_zpsf315794e.jpg

Palkintona on Seche Viten Dry Fast top coat, Essencen Choose Me! sekä Evil Queen. Plussana vielä 8 hyrrällistä erimoisia, muotoisia ja kokoisia strasseja, fimoja sekä microhelmiä. :)

Säännöt:

+1 Lukijoiden arvonta kun on, luonnollisesti osallistuaksesi arvontaan, sinun tulee olla julkinen lukija Google käyttäjäraadin kautta! Kerro nimimerkkisi sekä toimiva sähköpostiosoite!
+1 Jos satuit olemaan lukijani jo ennen arvontaa, kerrothan siitä, saat siitä plussapisteen!
+1 Ja jotta nämä huimat palkinnot tulisivat koko kansan tietoon, saat plussapisteen mainostaessasi tätä arvontaa ylläolevan kuvan kera blogissasi!
Laitathan myös linkin osallistumisesi yhteydessä!
+2 Jotta tämä arvonta olisi vielä hauskempi, saat kaksi (2) plussapistettä kun kerrot tulevista kevään/kesän suunnitelmistasi blogisi suhteen (ja sen mahdollisesta vaikutuksesta elämääsi) yhdellä (1) lauseella!

Kerro lopuksi moneenko pisteeseen olet oikeutettu! Kaikenkaikkiaan sinulla on mahdollista saada 5 osallistumispistettä, eli viisi nimeä arvontaan. :)

Ilmoitan vielä että toimitan palkinnon vain Suomeen! 
Arvontaan osallistumiseen on aikaa kuukauden verran, eli arvonta päättyy 28.2.2013 klo. 23:00 :)

Nyt vielä tarkempaa kuvaa palkinnosta:

 photo ArvontaSticky2_zps0b22b9ba.jpg

Minulla ei ole omia käyttökokemuksia Seche Vitestä, mutta sitä on kehuttu vuolaasti ympäri maata. Omistan muutaman putelin tätä pikakuivattavaa päällyslakkaa, ja tahdon jakaa toisen teidän kanssa.
Essencen Choose Me! Kuuluu ehdottomasti yhtiin suosikkilakoistani, ja senkin haluan teidän kanssanne jakaa. Essencen Evil Queen kuuluu Essencen Snow White kokoelmaan, ja minulla on tästä sarjasta yksi toinenkin lakka, ja harmi että joudun "sisarukset" erottamaan, mutta uskon että tämä tuottaa iloa enemmän jollekkulle muulle kuin minulle. En ole raaskinut avata koko pulloakaan!
Strassihyrriä on yhteensä 8. En ala sen kummemmin selvittämään yksityiskohtaisesti mitä ne sisältävät, ja sisältö taitaa muutenkin olla vähän sekalaista.
Toivottavasti näistä lahjoista on iloa jollekkulle. :)

 photo ArvontaSticky1_zps140cd873.jpg


Secret Agent & Fantasy Fire

Töttöröö! Joskus kesällä tilasin Color Clubin Secret Agentin koska se oli tarjouksessa. Hyvä, perus koostumus. Peittää muutamalla kerroksella, mutta aika pirullinen lakka kuvattavaksi kyllä! Niinhän tälläiset liilat lakat taitavat aina olla. Kynnellä sinistä vilautteleva liila ;), pöytälampun alla pehmeä liila ja kameran salamalla violetti.. Koittaisi päättää! Onneksi päätä ei kauaa tarvinnut vaivata, sillä olin päättänyt käyttää tätä Max Factorin Fantasy Firen pohjana. Tämä Fantasy Fire oli taas sellainen lakka joka yhtäkkiä pomppasi silmiini aika monesta blogista, ihmiset hehkuttaa että jee jee ostin monta pulloa tätä ihanaa, jumalaista Fantasy Fireä, ja mitä minä teen? Ostan saman lakan 6 euron hintaan, joka on aikamoista riistoa.. En kadu tämän ostoa mutta on tätä hypetetty hieman liikaa.. :D

 photo fantasyfire2_zpse95416c3.jpg

 photo fantasyfire5_zps3fa5b106.jpg

Lakka on multichrome shimmer, sisältäen kaikkia tulen eri värejä, jotka heijastuvat eri lailla eri lakkojen päällä. Liilan lakan päällä näkyy kuin pieniä sädehteviä tulipilkkuja. Lakasta oli vaikea saada hyvää kuvaa.. Pitää testata tätä vielä mustan päällä, harmi etten tajunnut tehdä sitä ennen tätä postausta.

 photo fantasyfire4_zps7dfa58d6.jpg

Lakka on jellymäinen, eikä peitä kunnolla monen kerroksenkaan jälkeen joten vaatii allensa jonkun toisen lakan. Mutta uskon että multichromeutensa ansiosta sen alle sopii aikalailla mikä tahansa lakka. :) Aikamoinen fantasia tuli!

 photo fantasyfire1_zps72c1b4c4.jpg

Viimeisestä kuvasta vielä huomaa kuinka monta eri sävyä lakasta heijastuu. Pinkkiä, kultaista, liilaa, sinistä! Tämä olisi todellinen aarre jos tämä lakka peittäisi yksin. :) 

Mitä te olette mieltä tästä Fantasy Firestä? Onko hypetyksen arvoinen?
Ja onko teillä jo oma kappaleenne varastossa? :)

perjantai 25. tammikuuta 2013

Kameran laturi hukassa. + Kynnet

Lupailin teille viikko sitten arvontaa ja muuta mukavaa. Mutta kuinkas kävikään, unohdin järjestelmäkamerani laturin Vaasaan vanhempieni luokse, joten nyt ei hetkeen uusia kuvia saakkaan. Siksi tälläinen hiljentyminen. Kävin kuitenkin tänään ostamassa varadigikameran kaupasta, 159 euroa maksaneen Nikon Coolpix S4300. En ole vielä ottanut sitä käyttöön sillä suositeltiin 10 tunnin akunlataamisaikaa, joten arvontaa ei vielä pukkaa. Mutta löysin varastosta yhdet julkaisemattomat kynnet, joista pidin paljonkin! En ymmärrä miksen ole saanut aikaiseksi julkaista niitä.. Ajanpuutteen vuoksi uskoisin. Viimeviikolla jälleen puraisi liikuntakärpänen ja olen pyrkinyt harrastelemaan paljon liikuntaa! Tein toissapäivänä geelilakkaukset jottei tarvisi nyt stressata kynsienlakkaustakaan. Todella onnistuneet geelaukset tuli mutta kuinka ollakkaan, leivoin eilen juustokakkua ja valkosuklaata raastaessani onnistuin raastamaan osan geeleistä pois :) Jee.. Mutta onneksi juustokakusta tuli tosi hyvää! (En saa siitäkään kuvaa koska ei ole sitä kameraa nyt käytössä, ja ei, kakkuun ei mennyt geelin paloja!)

Mutta tässä teille kynnet! Pohjalla on jotain Pretty Woman kynsilakkaa, sävyllä ei ole nimeä ja numerokaan ei varmaan kiinnosta.. Mutta jostain Seppälän alelaarista löytyi joskus. Tosi kiva, vähän jellymäinen sininen lakka jossa on pieniä sinisiä hexglittereitä. Laitoin vain kaksi kerrosta koska tiesin laittavani mustaa päälle. Peittääkseen olisi vaatinut varmaan nelisen kerrosta uskoisin.. Otin kuvankin tästä lakasta pelkästään, mutta en nyt enää löydä niitä.. Onneksi lopullisten lakkauksien kuvat löytyi.

Tein puolikuumanikyyrin. Päällä on China Glazen Liquid Leatheria kerroksen verran (rakastan tätä mustaa lakkaa, niin hyvin peittää ja nopeasti kuivuu!) ja törkkäsin päälle strasseja. Nuo isot strassit oli todella isoja, ja pelkäsin että pysyyköhän ne edes kauaa, mutta kyllä ne vaaditun ajan pysyivät, ja todella tukevasti pelkän kynsilakan avulla. Päällä on pikakuivattavaa. Otin monta kuvaakin kun olivat niin kivat. :)

 photo puolikuu1_zps6c05e4c2.jpg

 photo puolikuu2_zpsae985b07.jpg


 photo puolikuu3_zpsfc1faf87.jpg

perjantai 18. tammikuuta 2013

Kiekuroita - Mustaa & Valkoista

Mietin, että miten koristelisin kynteni, ja mieleeni tuli mustia kiekuroita Pienestä kynsiblogista ja päätin hieman lainata ideaa. :D Pohjalla on OPIn Alpine Snow, ja liukuvärjäsin harmaalla päälle. En löytänyt varastosta mitään sopivaa harmaata lakkaa, joten sekoitin muutavaa, Wild and Crazya sekä Flormaria. Päälle vedin kerroksen jo muutamia postauksia aiemmin esittelemääni Chicin hexglitterlakkaa. Alemmassa kuvassa näkyy tämänhetkinen suosikkikaulakoruni, Kalevalan Euran sydän :)

 photo kiemuraaaa4_zps2724c5b2.jpg

Päälle tein valkoisella akryylimaalilla valkoisen vanan, ja aloin muotoilemaan mustia kiekuroita siveltimillä. Dotting toolilla tein muutamia pilkkuja koristelemaan, ja lisäsin vielä lisää hopeita hexglittereitä. Päälle laitoin vähän glitterlakkaa mutta se ei taida paljoa näkyä. :) Pahoittelen huonolaatuisista ja -värisistä kuvista. Kun lisäsin kuvat koneelle, huomasin kuinka paljoin pieniä virheitä kynnet sisälsi... Glittereitä olisi saanut olla hieman vähemmän.. Koska mä opin keskittymään paremmin hommaani? :D No, onneksi nämä olivat livenä hienot, ja olin tyytyväinen.. Tässä teille jotain suuntaa antavaa.. :D 

 photo kiemuraaaa2_zpsec7c1bda.jpg

 photo kiemuraaaa3_zpseeabce11.jpg

Kuva vielä käyttämistäni välineistä, niistä en jaksa höpistä tämän enempää. :)

 photo kiemuraaaa1_zps3d0b0ce3.jpg

Ainiin, sattuisiko teillä olemaan mitään perus harmaata, cremeä kynsilakkaa suositella?
Ilman mitään shimmereitä tai muuta boonusta :)

torstai 17. tammikuuta 2013

Parit talvikynnet

Tässä on muutama kappale kynsiä viimevuodelta, ennen joulua, jotka ovat tyystin jääneet. :) Ensimmäisenä on lumiukkokynnet, joissa on pohjalla Lumene Natural Coden Live it up lakka. Live it up on todella ihana sininen lakka, peittää kolmannella kerroksella. Lumiukot on tehty  pilkkutyökalulla ja siveltimillä. Päällä hieman glitteriä.. Lumi on OPIn Alpine Snow liukuvärjättynä.

 photo DSC_0005-1_zps9a1649b0.jpg

 photo DSC_0004-1_zpsc562a29d.jpg

Toisena on todella hankala kuvattava. Pohjalla on Flormarin hopeaa holoa, ja päällä hopeaa, suht peittävää glitterlakkaa. Päällä tarrat. Luonnonvalossa holo ei loista läpi, joten tarrat sopivat tähän hyvin, mutta salamanvalossa holo paistaa todella paljon, ja tarrat näyttävät todella epäluonnollisilta. :/ Mutta päätin julkaista nämä jokatapauksessa, koska olen luvannut itselleni ja teille että kaikki kynnet julkaistaan, jos luonnonvalo on niihin osunut. (Eli satunnaisia pikakokeiluja ei lasketa 8)

Tarrat ovat jotain perus Anttilatarroja, hyvälaatuisia ja kauniita perhos- ja kukkatarroja, joissa siniset kivet keskellä. harmi että kuvista tarrat eivät kovin erotu.

 photo harmaa_zps2c3e0210.jpg

Ps. Teitä on jo yli 150! Pian on arvontaa luvassa ;)

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Rule Breaker & Kynsinaiset

Sain Mimosalta lahjaksi Kynsinaisten kautta Color Clubin Rule Breakerin. Ihana vihreä lakka sinisellä vivahteella. Tahdoin sitä kynsille, ja en tiennyt miten koristelisin sen, kun koristelumahdollisuudet olivat lakkaushetkellä aika rajalliset. Onneksi oli blinggejä ja glitteriä! Tykkäsin tästä lakasta kovasti, kiitos Mimo!

Photobucket

Photobucket


Nyt kun minun kuukauteni Kynsinaisissa on mennyt ohi, niin voisin vähän valaista tätä hommaa. :) Eli tosiaan, meillä on pikku ryhmä, 12 hengen porukka, johon osallistui niin moni kuin kerkesi Facebookin Kynsikoristelu ryhmässä osallistumaan kun tästä alettiin puhua. Eli, 12 henkeä, ja jokaisella on oma kuukausi. Minä olin joulukuun tyttö, koska silloin oli synttärinikin. Joka kuukausi jokainen ostaa sinä yhtenä kuukautena kuukauden synttäritytölle 10 euron edestä tavaraa, ja kynsinaisia kun ollaan, niin lahjat painoittuivat kyseiseen kategoriaan, ja kosmetiikkaan ylipäätänsä. Ja sittenkun minun kuukauteni tuli kohdalle, minä sain muilta 11 naiselta lahjoja 10 eurolla, eli yhetensä 110 eurolla! Mutta mikä parasta, tämä ryhmä on osoittautunut mitä mahtavimmaksi, joka päivä jutellaan yhdessä kuulumisista ja maailmaa liikuttavista asioista, ja aikamoinen terapia ryhmä tämä on muutenkin. Jokainen meistä on varmasti saanut jonkinsorttista henkistä tukea johonkin asiaan jonain päivänä joltakulta kynsinaiselta. :) Laitan (&linkkaan) tähän vielä kiitokset niille kynsinaisille, jotka blogia pitävät! Kiitos SiniLilliMimosaMirjaMariLymiMinnaTiia ja Tike, ja tietenkin blogittomat naiset, Jutta ja Freya!!! Ootte parhaita :) ♥♥♥

Tässä vielä pieni kuvatus muutamista saamistani lahjoista.

Photobucket

lauantai 12. tammikuuta 2013

Tetriskynnet

Inspiroiduin facebook pelistä! :D Aloitin erään henkilön ''toiveesta'' pelaamaan Tetris battlea facebookissa, ja siitä se ajatus sitten lähti, kun tajusin että olin hiljattain saanut eBaystä neliönmuotoisia strasseja. ;) En meinannut osata valita hyvää pohjaväriä, joten laitoin molemmat kädet eriväreillä. Vasemmassa kädessä on Color Clubin Blushing Rose, ja oikeassa kädessä Sally Hansenin Lacey Lilac.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mielestäni liilalla pohjalla paljon kivemmat. Viimevuonna etsin kuumeisesti täydellistä pastelliliilaa, sekä pastellipinkkiä, ja uskon että nämä ovat parhaat mahdolliset vaihtoehdot kummastakin väriskaalasta, ainakin mun mielestä. :) Strasseja oli todella rasittava asetella, ja turhan värikäs lopputulos. Ehkä teen vielä jonkunlaiset tetriskynnet, ehkä hieman yksinkertaisemmat. :D Kuvasta huomaa kuinka vinossa kaikki strassit ovat. Aargghh! 

Vielä pari tetris kuvaa We♥It :istä:


Tälläisiä kynsiä uskon, että en tee. ;D Taitaa muutenkin kuvassa olla tipit. ;)


I ♥ Tetris

Mitä meiltä olette tetriksestä? Entäs kumpi pohja tetriskynsille parempi? :) 

torstai 10. tammikuuta 2013

Liilaa blingillä

Sain ystävältäni lahjaksi Kubiss :in lakan, sävy nro 29. :) Ihana liila lakka, jossa on pientä sinistä vivahdetta. Halusin koristella tätä jotenkin, joten tein v muotoon glitter rajauksen, ja tuputtelin kahta eri glitterlakkaa sivuille. Sain eräältä kynsinaiselta Chic :in kynsilakan, joka sisältää erikokoisia hopeisia hex glittereitä. Koristin lakkauksen vielä sydänstrasseilla. Ihan kiva, ja kiva oli tämä poistaakkin, onneksi on sormikumit!;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Top 10 kynsilakat

Kynsinaisten ryhmässä vaadittiin Top 10 kynsilakat esille, tottelin ja päätin että läväytän ne tännekkin vielä oikein extralöpinän kera :) 

Laitoin kaikki samaan kuvaan, mutta en järjestellyt niitä mieleiseen järjestykseen, koska se olisi ollut mahdotonta. Jo 10 lakan valinta 200 joukosta meinasi tuottaa hankaluuksia. :) Näitä lakkoja ei usein kynsilläni näe, mutta näitä minä ajattelen aina iltaisin. Nämä ovat parhaita mielestäni koostumukselta, väriltä ja muutenkin laadultaan. 

Photobucket

Kirjoitan jokaisesta lakasta hieman taustoja. :) 

Aloitetaan ylhäältä vasemmalta:

Opi - Blue My Mind. Tämän lakan sain serkultani syntymäpäivälahjaksi, kun ilmoitin että sininen on lempivärini. Tämä on yksi ensimmäisiä salonkilakkojani, ja pidän tästä edelleen. Hyvä koostumus, ja ihanan värinen. 

Golden Rose punainen mattalakka. Tätä käytän paljon jos sotken akryylien kanssa tai muuten tarvitsen jotain punaista, todella peittävää kynsilakkaa. Ihana mattana, ja ihana kirkkaan päällyslakan kanssa. :) Nopeasti kuivuva!

China Glaze Marry a Millionaire. Tämä on aika uusi tuttavuus, ei siitä montaa kuukautta ole kun tämän tilasin.  Tässä on kahta lempiväriäni mistä nuorempana pidin, liila ja turkoosi! Paljon liilaa glitteriä, ja turkooseja pieniä tikkuhileita. Ihana! Koostumus on perus glitterlakka luokkaa.

Essence Choose Me! Tämän lakan alunperin bongasin Sonnen blogista. En osaa edes kuvailla tätä ihanuutta. Nopeasti kuivuva ja nopeasti peittävä. Ystäväni toi mulle tämän Italista, oli osannut tuoda pyytämättä juuri tätä tiettyä! 

China Glaze Liquid Leather. Perusmusta creme. Tämä kuuluu top 10 koska musta on ihana!

Alarivi vasemmalta alkaen:

Lumene Natural Code Make Impact. Tätä näkyi muutamassakin blogissa. Todella kiva pinkki lakka, jossa on holoefektiä. Nopeastikuivuva. Tykkään!

Essence Circus Confetti. Ensimmäinen monivärinen glitterlakka. En omistanut ainuttakaan hexglitter lakkaa, joten tilasin tämän sitten ylihintaan eBaystä. Todella ihana, ei voi muuta sanoa. :)

Wild Mild Brooklyn Brigde. Tämä on yksi suosikeistani koska se on sininen, on blingiä, kuivuu nopeasti ja levittyy helposti. 

Color Club Wicked Sweet. Ensimmäinen tuoksulakkani, väri on ihana ja levitettävyys hyvä. Harmi että on jäänyt niin vähäiselle käytölle :(

Essence Make it Golden. Myös yksi lakoista joita sain ystävältäni Italiasta. Tämä on todella ihana erikokoisia hex glittereitä sisältävä kirkas lakka. Rakastan kultaista!!

Mitäs te olette mieltä minun top 10 ? ;)

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ruusukynnet

Sain tämän idean taannoin jostain blogista, mutta en kuollakseni muista mistä, jos tunnistat itsesi näistä, ilmoittaudu heti! :) Nämä on pääosin tehty pelkillä akryyleillä. Pohjalla OPIn You callin' me a Lyre? Tasoittamaan pohjaväriä. Ja ruusujen pohjalla yhtä GR mattelakkaa. Taiteilin punaisella, valkoisella, mustalla ruusut ja niihin hauskoja ääriviivoja, ja vihreät lehdet. Toivottavasti nämä näyttävät teidän mielestä ruusuilta, koska muutama ei tunnistanut! Päälle laitoin vielä glitteriä. Perus!

Photobucket

Photobucket

Itse pidin näistä, vaikka vähän saisi vielä harjoitella akryylien käyttöä. Mitäs te olette mieltä näistä ranskalaisen manikyyrin tyyliin tehdyillä ruusuilla? :)

Edit: Idea on peräisin Sannun kynsistä! :) Kiitos vinkkaajalle!