maanantai 18. maaliskuuta 2013

Tirsk

Idea suoraan Sonnelasta =). Käytin näissä erään blogin arvonnasta saamaani Sinan pinkkiä lakkaa (267), jossa on hieman oranssihtava hohde. Leimat XL-B laatasta, Dependin pinkillä leimasin. Todella kiva leimauslakka oli, parempi kuin Konadin omat jotka ei oikein toimineet tässä. Kivat kynnet tuli, vaikkakin en oikeastaan pidä tuosta omistamastani laatasta.. Ehkä laitan sen kiertoon ja ostan hieman miellyttävämmän. Keskisormen kynsinauhaan sattui pienoinen haaveri, siksi en poistanut siitä ylimenneitä lakkauksia, en tahtonut kirvelyä osaksi! Olisin voinut photoshopata nuo pois mutta.. no en sitte. :c

 photo DSC_00052_zpsf75737bb.jpg

Asiasta kukkaruukkuun. Jokapuolella kiertää nyt semmoisen homma että Googlen käyttäjäraati ja muut lukemiseen liittyvät meiningit olisivat poistumassa... Noh, ei tähän voi muuta kommentoida kuin että jos tahdot seurata minua jatkossakin, sivupalkista löytyy linkki Blogloviniin --->
Olenkin saanut jo aikamoisen yleisöryntäyksen siihen suuntaan, sähköposti plimputtaa asiasta kokoajan. :D

Terveisin,


minä, Mirva!

torstai 14. maaliskuuta 2013

Can't find my Czechbook! On a Trip! Confettis!

Löin kolme kärpästä yhdellä iskulla, ja käytin kynsissäni kolmea käyttämätöntä lakkaa kerralla.

Tilasin Opin Eurocentrale kokoelmasta Can't find my Czechbookin, pitäisi tilata vielä Polka.com.... En tajua miksi tämän tilasin, ei ole oikein tarvetta turkooseille. Mutta kyllä tämä on alkanut miellyttää silmääni enemmän hetken omistettuani tämän. Hyvä levittyvyys. :)

Liukuvärjäsin päälle Mirjalta saamallani Wet n Wildin On a Tripillä. Kiva liila, mulla onkin liilat lakat päässeet loppumaan. :) Kruunasin liukuvärjäyksen vielä kahdella kerroksella L'oréalin Confettis lakalla. :) Kiva topperi erikokoisilla mustilla ja valkoisilla hexglittereillä. Tämä taitaapi olla uusi must have lakka? :D Suhteellisen tyyris lakka, mutta kannatti hankkia. Ja oli Seinäjoen Anttilan viimeinen kappale ;)

Lopuksi sain todeta että kiva lakkaus tuli. Yksinkertainen, ja sisältää muutamia suosikkivärejäni.

 photo Cantfindmy2_zps6b64326c.jpg

 photo Cantfindmy3_zpsee55d5e2.jpg

 photo Cantfindmy1_zps2f77bcf8.jpg

Oxygen

Pinterest innoittia mua (jälleen) näihin kynsiin. Tosin kaipaisin jonkun kynän millä tehdä näitä kuvioita että sais tarkempia ja kivempia. :D Laitoin pohjalle 3 kerrosta China Glazen Oxygeniä ja päälle maalailin Oumaxin akryyliväreillä kukkia ja lehtiä ja muita kiekuroita. Mattasin lopputuloksen, ja laitoin timangit. :) Kivat, vaikka toi Oxygen on turhan harmahtavan valkoinen!

 photo StickyWhite2_zps2cee7d68.jpg

 photo StickyWhite3_zps7aaa0c5b.jpg

Tein eilen pienen laskennan omistamieni lakkojen suhteen. Niitä oli vajaat 227! Mukaan ei ole laskettu koristelu- tai päällyslakkoja.. Onhan noita kyllä kerennyt kertymään.. Huhhuh. Tosin nyt sitten karsin 27 lakkaa ja myin Facebookin kynsikoristekirpparilla. :)


Ps. Niin, ja sori pieni postaustauko! Tässä on kerennyt kyntenikin jo lyhenemään viimekerrasta hihi.

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Arvonnan voittaja!

Pidin 150 lukijan kunniaksi pienoisen arvonnan, joka keräsikin aika paljon osallistujia. Jopa 276 arpaa, ja vain yksi osallistuja hylättiin. :) Tälläiset arvonnat on kyllä kivoja mutta on se raskasta kirjoitella teidän kaikkien nimiä ylös, ja vielä kun oli mahdollisuus 5 arpaan. :)

Voittajaksi arpoontui random.orgin kautta arpa numerolla 105 ja nimi arvan kohdalla on:

Lady Narcissa!

Otan sinuun yhteyttä sähköpostilla, ja sinulla on 4 päivää aikaa vastata ennenkuin arvon uuden. :)

Kiitos vielä kaikille osallistuneille! Ensikertaa odotellessa :)

Ps. Tämän neidin blogi löytyy täältä! :)