torstai 14. marraskuuta 2013

Mustaa murskaa

Olen kyllä aivan ihastunut tekstuurilakkoihin, tai ainakin melkein kaikkiin.. :) Uusin huippuhyvä ostos oli IsaDoran Black Crush. Kaksi kerrosta peittää, kuivuu nopeasti, kestää ja on tyylikäs, kerää paljon kehuja! Mustaa murskaa glitterillä, toimii, varsinkin pikkujouluissa esmes.. ;)

Koristeeksi vain strasseja. Ennen kynnelle laittoa strassit näyttävät välkehtivän vähän erivärejä, mutta kynsillä näyttää pelkältä liilalta, joissain valoissa siniseltä.. Mutta en valita, toimii kuitenkin!

 photo DSC_0029_zps26d69483.jpg

 photo DSC_0024_zpsfadcd661.jpg

Luulin voivani pitää kynnet pitkinä kun aloitin työharjoittelun Vaasan K-Raudassa, mutta toisin kävi, heti ensimmäisenä päivänä kynsi katkesi ja piti lyhentää kaikki. Mutta kyllä huomaa että kun jo viikon on koskematta maaleihin ja laasteihin (kirjaimellisesti) niin alkaa kynsinauhat parantua. Mutta ahkerasti saa rasvailla ja öljytä silti, kiitos lähestyvien pakkasten.. :D

maanantai 11. marraskuuta 2013

Kuule rakkaani, Carpe Diem, järki lyö tunnetta turpaan!

Haloo Helsingin uusin lätty on aika jeba!

Kyntöset viimekuulta, testailin koko kynnen leimaa uusimmasta XXL laatastani. Pohjamaalina toimi W7 White ja päälle sienellä tuputtaen liukuvärjättynä China Glazen Hang-ten toes sekä Sun Kissed. Näissä mustissa koko kynnen leimoissa huonoin puoli että kaikki virheet näkyy heti, sekä mustan kynsilakan poisto kynsinauhoilta on tuskaa! Mutta pidin näistä kynsistä paljon ja pitkään. :)

 photo pieni_zps72917681.jpg

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kynsiä viimekuulta

Sen kummempia selvittämättä muutamia manikyyrejä joita olen pitänyt koulussa ja työmailla, kynsimasennus ei ole haitannut kun ei huvita mitään suurta ja mahtavaa väkertää kun menevät kuitenkin pilaksi töitä tehdessä.. :)

 photo DSC_0006_zps816cc971.jpg

BK - 08
W7 - Silver Dazzle 

 photo DSCN1427_zps37d76723.jpg

BGirl - 03

 photo DSC_0015_zps07582c73.jpg

Flormar - 809

 photo DSC_0063_zps875bbd2f.jpg

Gina Tricot - Another Bite

 photo DSCN1655_zpsf60858ea.jpg

Creative - Studio 54
Essence - Circus Confetti
OPI - You Callin' Me a Lyre?

lauantai 2. marraskuuta 2013

Hyvää halloweenipäivää!

Taas se aika vuodesta kun ei tiedä että koskas sitä halloweeniä pitäisi juhlia ja vetää vermeet niskaan. Itsehän en harrasta pukuleikkejä mutta pitihän sitä teemaan sopivaa kynttä tehdä, tai edes jotain sinne päin.. Eli oranssia ja mustaa?

Tiedän että taukoa on ollut ja säästössä onkin monenmonituiset kynnet mutta teemakynnet täytyy lykätä ihan ensteksi!

Pohjalla Dependin oranssi 124 ja valuvaa mönjää sai hienosti aikaiseksi uudella IsaDoran Black Crush tekstuurilakalla.. :) Leimasin vielä pääkallon uudella XXL laatallani, siitä enemmän joku toinen kerta! Kynsistä tuli ihan hauska ja pidin Black Crushista oikein kovastikkin..


 photo DSC_0157_zps6a396f32.jpg

Hyvää pyhäinmiestenpäivää kaikille, ja ameriikoissa asuville hyvää kuolleiden päivää, sitä täytynee juhlia paremmin ensivuonna!

PS. Ajattelin järjestää lakkakierrätysarvonnan vol. 3 tässä lähitulevaisuudessa! Alkaa taas kertymään kierrätettävää.. ;)