maanantai 30. joulukuuta 2013

299. postaus ja Vuoden top 5!!!

Tämä vuosi ei ole kynsien lakkailun & bloggailun saralla kovin merkittävä. Olen loppuvuotta kohden vähentänyt kynsilakkahankinnat minimiin ja ostanut vain välttämättömimmät. Suurimmat syyt tähän vähentymiseen ovat totaalinen ideakato, koulu ja sen aiheuttamat harmit kynsille sekä laiskuus. Uudenvuoden lupaukseni onkin että parannan tapojani ja yritän tuottaa enemmän iloa teille lukijoille blogini suunnalta, ja iloa itselleni, onhan tämä sentään rakas harrastus kaikin puolin.

Selasin tämän vuotiset vähäiset postaukseni ja mietin parhaita kynsiäni ja vastaan tuli jos jonkin moista ehdokasta. Olisihan toki top 10 riittänyt mutta tälläkertaa vähemmän saakoot olla enemmän. 

5. sijalle pääsee kynnet, jotka ovat suhteellisen yksinkertaiset mutta mielestäni riittävän näyttävät ja ovat jääneet hyvin mieleen. :) Nämä ovat julkaistu kesäkuussa.4. sijalle valitsin hieman näyttävämmät kyntöiset, mukavasti blingiä minun makuuni. Kynsilakka oli myös ihana, joka vaikutti valintaan. Nämä ovat julkaistu helmikuussa.


3. sijalle pääsevät kynnet joista olen lisännyt ehkä eniten kuvia tämän blogihistorian aikana ja näitä olisin voinut pitää monta viikkoa. Näissä kokeilin ensimmäisen kerran pilkkuvesimarmorointia ja nämä onnistuivat mielestäni täydellisesti! Nämä ovat tulleet julkisuuteen myös helmikuussa.


2. sijalle päässeet olivat myös eräät mieleenpainuvimmat kynnet, blingiä ja mustaa, i like! Julkaistu myös kesäkuussa.


1. sijalle top5 listassa pääsevät kynnet, jotka (tietenkin) ovat lakattuina lempivärilläni ja koristeena käytetty minulle ominaisia blingejä ja kukkia. Nämä olivat heinäkuussa julkaistut.


Summa summarum: Vähäisistä lakkauskertojen määrästä silti tänävuonna on tehty muutamia kivojakin manikyyrejä.. Ensivuonna pitää tsempata hieman enemmän. Tämän vuoden kohokohdat ovat sijoittuneet selkeästi kesälle milloin rasitus kynsiä kohtaan ollut vähäistä, kun ei ole kahteen ja puoleen kuukauteen tarvinnut maalailla tai tehdä muutakaan, istua vaan koneella. :D Uusia kynsilakka trendejäkin on tänä vuonna noussut pinnalle, ja minulle mieluisin on ehdottomasti ollut tekstuurilakat. Niitä on tullut keräiltyä muutamia. 


Tähän loppuun haluan vielä toivottaa kaikille oikein mukavaa uudenvuoden vaihdetta ja menestystä tulevalle vuodelle 2014!

1 kommentti:

  1. Ihania kaikki! Rakastuin etenkin toisina oleviin kukkakynsiin. Nuo vaikkapa vihreällä pohjalla olisi aika raikkaat kevätkynnet :)

    VastaaPoista