perjantai 1. heinäkuuta 2011

Nummikynnet!

Sain aikaseks tehtyä tämänkin ;) Tein Nummirockkiin kynnet, joiden tiesin kestävän ihan suht hyvin neljä tai viisi päivää. :D Käytin uusimpia lakkaostoksiani; Rimmel :in mustaa lakkaa, sävy 800 Black out ja Wild and Crazy :n w191 Super Star :ia.

Vähä oli vaikeuksia onnistua taiteilemaan kynsilakat niin että menee ''suoraan''..

Photobucket

Päälle laitoin Konad laatasta m57 valkoisella kukkia. Vähän glitteriä Wild and Crazy :n w69 Silver Bell :istä ja strasseja :) Ihan kivat tuli kuitenkin vaikka olisi saanut käyttää enemmän aikaa ja vaivaa. Ja oli niin hyvä tuuri että Nummirockin ranneke oli sinipinkkivalkoinen :D Ainiin ja kuten varmaan huomaatte, laitoin myös mattalakat päälle ;) Olisi pitänyt laittaa vähän kirkasta lakkaa strassien päälle, koska osa on hieman sumeita. :( Toisesta kädestä en harmikseni ottanut kuvia, mutta sama meininki, siniset kohdat vähän vaan toisenlaisia!

Photobucket

5 kommenttia:

  1. näin sinut nummessa, seisoin sinu vieressä torstaina ja en uskaltanut tulla sanomaan moi, koska olen nössö! :<

    VastaaPoista
  2. Aaw voi ei!! Missä päin seisoit?! olisit nyt ihmeessä sanonut ;)) No mutta, ens nummessa sitten!!:D

    VastaaPoista
  3. siinä anniskelualueen vieressä bajamajoilla. :D ensi nummessa juu, jos sinne asti selviää.. :D

    VastaaPoista
  4. sry kun tällästä vanhaa juttua kommentoin. jos tän huomaat ni ois pari kysymystä.. 1.Kuivuuko toi lakka oikeesti 60snt? 2. mistä toi matta lakka on oon sellasta ettiny esim sitä rimmelin mutta ei oolöytyny.. kiitos jos vastaat et kyl varmaan ees huomaa tätä noni lopetan tän selityksen..

    VastaaPoista
  5. Hei anonyymi, kyllä huomaan vanhatki kommentit!

    1. No ei se nyt varmaan ihan 60 sekunnissa mutta hyvin se kuivuu suht nopeata verrattuna muihin lakkoihin joissa ei oo ''kuivumislupausta''

    2. Rimmeliltä kyllä pitäisi löytyä, koitahan katsella vielä tarkemmin!:P

    VastaaPoista