torstai 15. marraskuuta 2012

Usvaranta

Rakkaimmista rakkain ystävä lahjoitti minulle taannoin piristykseksi Lumenen kynsilakan, Usvaranta (Hazy Beach). Nyt se pääsi kynsille pallojen kera.

Tämä lakka on taas yksi niistä petroolinvärisistä lakoista, joista en tiedä pidänkö vai en, ja niistä on todella hankalaa saada hyvää kuvaa, varsinkin keinovalossa... Kesä ja päivänvalo voisi tulla jo takaisin:) Alkaa pikkuhiljaa tympäämään tämä syyskeli. Tulisi edes talvi jo. Tuntuu että ei voi saada hyviä kuviakaan tälläisenä vuodenaikana..

Mutta takaisin asiaan. Lakka on tosiaan vihertävän petroolinvärinen creme, aika söpö oikeastaan. Lakan kuivattua töpöttelin tyviin Wild and Crazyn (jo aika lopussa olevaa:() Silverbelliä, ja tein erikokoisia ja -värisiä palloja dottingtooleja apuna käyttäen. Mustia, harmaita ja petroolinvärisiä. :) (Mainittakoon että petroolinvärinen lakka oli Kicksin Brilliant Blue)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Siinäpä ne oli, tykkäsin lopputuloksesta! Uutta postausta saa taas odotella jonkin aikaa, nimittäin huomenna on jälleen aika Vaasautua :) Muistattehan kuitenkin käydä viikonlopuna aikana osallistumassa uuteen Kierrätysarvontaan!!!!

Mitäs te olette muutes mieltä petroolinvärisistä kynsilakoista? Like it or not?

3 kommenttia:

  1. Petrooli on kyllä kiva väri kynsillä, mutta minä tykkäänkin kaikesta sinisestä (: Ja nämä ovat aivan ihanat kynnet!

    VastaaPoista
  2. Tykkään tykkään tykkään! :) Superhienot, ehkä näistä tuli itsellekin pieni inspiraatio.. ;)

    http://somethingcangowrong.blogspot.fi/

    VastaaPoista