keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tähtiä kuviorei'ittimellä & Snowcone

Jälleen yleisen villityksen innoittamana hankin Tiimarista oman kuviorei'ittäjän. Nyt sitä päätin testata, ja koitin heti alkuun muutamallakin eri kynsilakalla. Inspis täältä, tietenkin!

Pohjalle laitoin Orlyn Snowcone lakkaa, joka oli koostumukselta aika täydellinen niille joita hermostuttaa kynsilakka jota pitää laittaa monta kerrosta, tämä nimittäin peitti yhdellä! Vaikka hieman kaljuja kohtia tuli (hosuin liikaa), niin annoin reikien olla sillä tiesin että tähdet tulisi ne piilottamaan.

Lakkasin edellisenä iltana ison minicrip pussin päälle kynsilakka raitoja. Laitoin ensin kirkasta lakkaa, ja kolme kerrosta jokaista lakkaa, ja taas kirkasta. En tahdonu että lakat leviäisivät. Vaikka pussi olikin hieman ryppyinen, se ei vaikuttanut lopputulokseen. :) Lakat vasemmalta oikealle: Silver Dazzle, White ja Blue-tini (W7)

Annoin lakkojen kuivua yön yli, ja aamupäivällä aloitin rei'ittelyn. Irroitin lakkalevyt varovasti pussista, ja otin pois rei'ittäjän pohjasta irti keräilijän, jotta tähdet eivät menisi myttyyn. Pinsettien avulla asettelin tähtiä lähes kuivuneen snowconen päälle.

 photo reiitys_zps23f0ddf4.jpg

Siniset shimmertähdet olivat ohuimpia. Ne taipuivat helposti ja pysyivät hyvin. Valkoiset, cremetähdet olivat tukevia, ei yhtä helppoja kuin siniset, mutta menivät. Näissä oli miinuksena se että valkoinen hieman vuosi päällyslakan laiton jälkeen. Viimeisenä asettelin glittertähtiä, ja ne vasta olivat jäykkiä. Aika paksuja, joten kaikki sakarat eivät tahtoneet pysyä lakassa. Ja päällyslakan jälkeen tuli ilmakuplia reunoille.. Laitoin pikakuivattavaa vasta päällyslakan jälkeen. Ensikerralla pitää hieman tarkemmin sihdata tähdet, eikä lähestulkoon päällekkäin. :D
Kivat kynnet mielestäni tuli, ja ihan kiva kokeilu näin alkuun, vaikka minulla on edelleen aika rajallinen lakka-arsenaali mukana. (Keskisiltä ostetut lakat) :)

 photo Snowcone2_zps20af8034.jpg

 photo Snowcone1_zpse2933e16.jpg

7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ei ole kun tekee rauhallisesti mutta silti ripeästi ja vakaalla kädellä.. Ihan kuin tarroja asettelisi:) Mutta helpompi poistaa kun ovat pelkkää kynsilakkaa :)

      Poista
  2. Tykkään! Kiva kun on monivärinen toteutus:)

    VastaaPoista
  3. On kyllä kivat ja näyttävät kynnet:)

    VastaaPoista