torstai 17. tammikuuta 2013

Parit talvikynnet

Tässä on muutama kappale kynsiä viimevuodelta, ennen joulua, jotka ovat tyystin jääneet. :) Ensimmäisenä on lumiukkokynnet, joissa on pohjalla Lumene Natural Coden Live it up lakka. Live it up on todella ihana sininen lakka, peittää kolmannella kerroksella. Lumiukot on tehty  pilkkutyökalulla ja siveltimillä. Päällä hieman glitteriä.. Lumi on OPIn Alpine Snow liukuvärjättynä.

 photo DSC_0005-1_zps9a1649b0.jpg

 photo DSC_0004-1_zpsc562a29d.jpg

Toisena on todella hankala kuvattava. Pohjalla on Flormarin hopeaa holoa, ja päällä hopeaa, suht peittävää glitterlakkaa. Päällä tarrat. Luonnonvalossa holo ei loista läpi, joten tarrat sopivat tähän hyvin, mutta salamanvalossa holo paistaa todella paljon, ja tarrat näyttävät todella epäluonnollisilta. :/ Mutta päätin julkaista nämä jokatapauksessa, koska olen luvannut itselleni ja teille että kaikki kynnet julkaistaan, jos luonnonvalo on niihin osunut. (Eli satunnaisia pikakokeiluja ei lasketa 8)

Tarrat ovat jotain perus Anttilatarroja, hyvälaatuisia ja kauniita perhos- ja kukkatarroja, joissa siniset kivet keskellä. harmi että kuvista tarrat eivät kovin erotu.

 photo harmaa_zps2c3e0210.jpg

Ps. Teitä on jo yli 150! Pian on arvontaa luvassa ;)

7 kommenttia:

  1. Vähänkö söpöt noi lumiukot :3

    VastaaPoista
  2. Ihania kynsiä :) Varsinki nuo ekat (:

    VastaaPoista
  3. tosi söpöt noi ukkelikynnet :D

    VastaaPoista
  4. Nuo jälkimmäiset on tosi upean näköiset! Lähden heti väsäämään :D

    VastaaPoista
  5. Nuo jälkimmäiset on tosi upean näköiset! Lähden heti väsäämään :D

    VastaaPoista