keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

38

Nää kynnet kulkee nimellä hääkynnet ;) Tulee mieleen kaikki häät joissa naiselle on tehty manikyyri ja jotain kivaa koristetta. Käytin Jennyn Keskisiltä ostamasta Wet'n'Wildin manikyyrisetistä. Siin pikku pussukas oli pieni valkoinen ja pieni vähän sinertävään taittuva läpinäkyvä kynsilakka :) Helmet on eBaystä ostetusta kiekosta ja pinkit strassit Cesarsshopista!

Mutta taitaapa mun kynnet olla liian pitkät tavalliseen ranskalaiseen manikyyriin :( Mutta ei haittaa, on aina pakko heti kokeilla ideaa joka tulee mieleen. Haluaisin viilata kynnet johonki kivaan muotoon mutta en oikein tiedä mikä näille kynsille sopis :o

Photobucket



Ja vierailevina kynsinä pitkästä aikaa Jonnan kynnet :) Kaksin kappalein.

Dependin ihanaa sinistä lakkaa jonka olen jo aiemmin esitellyt. Valkoiset kukat Konad laatasta m21. Jonnan idea :) Väri näyttää paremmalta luonnossa.

Photobucket


Vähä tän tyyliset kynnet oon nähnyt jossain kynsiblogissa mutta luen nii monia että en enää muista, mutta jäi mieleen kuitenki sen verran että päätin vähän soveltaa jonnan kynsiin :) Liila on H&M Liberty Girl lakkaa, ja kukkakuviot Konad laatasta m73. Liilat strassit ebaystä tilatusta kiekosta.

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti