sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Viikkoni:)

MaanantaiTuli oltua koulussa 8-4, tehtii hieno wolgsvagenmainos tyttöjen kaa. Piti ajella mersulla ku oma nissani oli hiukan rikki :( Kävin Miljalla laitattaas pidennykset ommellen kiinni.. :D Tuli ihan kivat.. Ja oli hieno ilma!

Tiistai
Jonna oli meillä ja taidettii hiukan lakkailla kynsejä :))

Keskiviikko
Olin Sonjan ajotunnilla ja oli ihan kivaa :D Näki Nikkeä pitkästä aikaa (se oli munki ajo-opettajana silloon!) ja sit vaan hengailtii, mentiin abc ja sillee :) Alotin loman tänäpäivänä!

Torstai
Jonnaa näin, ku kävin niillä syömäs vähän kakkua :D Sit mentiin ajeleen Sebun, Kristan ja Juhon kanssa.

Perjantai
Porukat lähti mökille ja käytii Sebun kans hakemas Anssi, Jenni ja Veera Laihialta meille :) hengailtii vaan ja syötii nugetteja. Jonna kävi moikkaas meitä ja välil käytii ajelees. Jennyki tuli käymää yöl mut sit mentiiki aika pian nukkumaan :) Jenny toi mulle muutes ihkuja siveltimiä mitä olin pyytäny että tilaa ebaystä! Oli mahtava ilma ja laitoin kesävaaatteetki!

Lauantai
Vein vieraat takas Laihialle ja eipä oikeen muuta.. Jonna tuli käymää meillä. Piti repiä ne pidennykset pois päästä ku kuminauhat ranskanleteistä oli katkennu. Ylläripylläri, TODELLA epälaadukkaita kuminauhoja! Mut eipä ny haittaa et piti ottaa pois, oli kyllä tosi huonokuntoiset. Ja ne sai vaan hiuksiin paksuutta..

Sunnuntai
Tänään oon ollu Sonjalla ja ollaa vaan hengailtu ihmisten kans ja kaikkea.. Ja tein ylihyvää mariannerahkaa! Ei yhtää harmita että en lähteny pulloo, ku TÖRKEE jono, ainaki silloi ku ajettii Sonjan kans siitä pullon ohitte... Jeejeeee!


Mutta tällästä tällä viikolla! Muutameja kuveja;

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

6 kommenttia:

  1. minä ja mira ainaki päästii hyvin pulloo sisäl ku lähettii vasta klo 12! tai siis 00. tai 24!! mut kuitenki!

    VastaaPoista
  2. toi hame sopii sulle paremmin ku mulle :D

    VastaaPoista
  3. Oiii ihanaa rahkaa KKRHRRHRHKRKRKRHRHHHHHHHH mariannen pala yhy.... eli siis hyi :D mut silti jos se olis semmosta marianne TAHNAA, niin sit se vois olla parempi ;)

    VastaaPoista
  4. no jenny toi oli hyyvvee ku tiekkö se oli se mössö ollu jääkaapis jonku yön yli nii ne oli vähä sulanu ne palat nii ei ollu kovia hahaha mutta repesin tolle kommentille :D:DD

    VastaaPoista
  5. hahha aattelin et tajusikko tota KKKRKKRHRHRHRHHHHHH juttua :DD

    VastaaPoista