torstai 8. maaliskuuta 2012

Tyttö sinä olet meritähti! ♥

Hyvää naistenpäivää naiset ja naisenmieliset! ♥♥ Tää päivä on vietetty niinku naisten kuuluu naistenpäivä viettää, shoppailla, kahvitella naisystävän kanssa, saada suklaata ja nauttia hyvästä ruuasta miehekkeen kanssa ja vähän muustakin.. ;D ♥♥ Tuhansista pusuista siis!

Olin Lotan kanssa kaffeella ja käytiin pyörähtämässä siinä Gina Tricotissa ja mukaan tarttui vähä kesämeininkejä, uus laukku, neonkeltainen toppi ja huivi ♥♥ Ostin aiemmin valkoisen pitsi t-paidan Ginasta ja ajattelin että tuo keltanen toppi vois sopia hauskasti alle.. ;D Sain miekkoselta vielä suklaata paljon ja lahjoitti vielä vajaa vuosi sitten napatun armeijakuvankin mulle.. ;D Voi mikä siloposki ♥♥♥♥♥♥

Photobucket

Photobucket

Kävin myös samalla varaamassa itselleni pöydän Adam & Eva kirpparilta, mikä on tällä hetkellä yksi suosituimmista Vaasassa. :) Saa viedä vanhaa riepua sinne, mitä ei oo enää tullu pidettyä, mutta ei raaski pois heittää ku osa ollu aika arvokkaitakin ;D Vink vink!

Asiasta toiseen, miekkoseni asuu Vaskiluodon perällä, joten päätin ottaa pari kuvaa miltä näkymä ikkunasta näyttää näin talvella ;) Voi, olispa jo kesä niin vois ihastella oikeesti merta! :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja loppuun vielä pari ylihyvää kesäbiisiä jotka kuuluu aiheeseen! ♥ Viimekesän Vaskiluotobiisi ja tämän kesän meritähti biisi ♥ JEe!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti