maanantai 30. heinäkuuta 2012

Skinny Dip ft. Techno

Erään kynsibloggaajan blogista bongasin aivan ihanan sinisen Orlyn lakan, Skinny Dip ! Meni hyvän aikaa että sain tilattua tämän kaunokaisen itselleni. Nyt se on kuitenkin minun ja ei mennyt kauaa että se pääsi kynsille. Peitti kolmella kerroksella hyvin. Kuivuu melko nopeasti pintakuivaksi, hieman mattamainen lopputulos. Unohdin kameran kotiin kun lakkailin näitä, joten en saanut kuvaa miltä näytti kuivumisen jälkeen, sillä tahdoin testata toista uutukaista lakkaani.

Skinny Dipin päälle laitoin kaksi kerrosta China Glazen Technoa, joka sisältää hopeisia miniglittereitä ja hex glittereitä, jotka välkkyvät kivasti valossa. :) Lopputulos oli ihana ja sopi hyvin illan baaritteluihin. ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Skinny Dip oli yksi 9 lakasta mitä tilasin Transdesigniltä, yritän lähitulevaisuudessa postata teille mitkä 8 muuta lakkaa tilasin. :)

Töiden loppumisen ja ihanan ilman kunniaksi päätettiin lähteä ystäväni Janican kanssa terdelle (terassille) muutamille! Janica tuskin haluaa että lisään kuvaa hänestä blogiini mutta lisään kuitenkin koska Janica on niin ihQ! ♥

Photobucket

Photobucket

10 kommenttia:

  1. Sinulle olisi haaste!

    http://talkandbake.blogspot.fi/2012/07/huaste.html

    VastaaPoista
  2. Mullakin on toi Skinny Dip ollut ostoslistalla kauan! Ja aina sen ostoa siirrän eteenpäin... Tuo on kyllä ihana!

    VastaaPoista
  3. Ooohhh, ihanat! :) Ja nam, Breezeriä näkyvissä ;)!

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo Skinny Dip!

    http://dancingwiththenails.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. keskiselläkin myydään orlyjä.

    VastaaPoista