maanantai 24. syyskuuta 2012

Make it Golden

Meinasin laittaa otsikoksi että Kullittelua mutta se olisi ollut epäsoveliasta (ystäväni mielestä) joten nimi tuli Essencen lakan mukaan. Kuten edellisessä kynsipostauksessa mainitsin tuhotuista peilipallokynsistä, nämä uudet ihastuttavat kynnet pääsivät korvaamaan edeltäjänsä.

Pohjalla on Flormarin kultainen lakka sävy nro. 450. Oli todella hyvälaatuinen lakka, meinasi jopa peittää ensimmäisellä kerroksella! Mukava metallimainen lopputulos. Kahden kerroksen päälle lisäsin kaksi kerrosta Essencen Make it Golden lakkaa, joka oli mahtava loppusilaus tähän maniin.

Photobucket

Photobucket 

Tässä on vielä kuva mitä olen tilannut Stockmannilta. Sain kuulla kaveriltani että Stockmannilta on tullut juhlavuoden kunniaksi muumimuki, ja onneksi kerkesin tilata sen ennenkuin se loppui. Kyseisiä mukeja tuotettiin 25 000 kappaletta ja nopeasti ne menivätkin! Hintaa mukille tuli 29,90 euroa, mutta nyt jo sen arvo on noussut jopa kolminkertaiseksi. Tilasin myös kahvipurkin koska sekin oli söpö! En ole hullu muumimuki keräiliä mutta olen päättänyt hankkia kaikki tulevat muumimukit ja joskus antaa ne jollekkin. (Tyttärelle, kummitytölle tai vaikka myydä)

Photobucket

4 kommenttia:

  1. Kullittelua olis ollu just hyvä! :D Aika ihana toi Essence, hopeisena voisin kotiuttaa ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe ;D Hopeisenakin olisi varmasti aika bueno lakka!

      Poista
  2. mä niiiiin rakastan sun kynsiä !!! :---) sit ku meillä on teoriaa nii saat kyllä tehä mulle kynnet ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos;) Helpommalla ehkä pääsis jos tuut joskus mun tykö niin laitetaan jotain kivaa joskus:)

      Poista