tiistai 4. syyskuuta 2012

Mustaa, hopeaa ja kultaista

Minulla oli hyvä idea päässä, mutta uusi rajauslakkani ei tahtonut toimia toivotulla tavalla. :( Lakkasin pohjan China Glazen Liquid Leatherilla, ja leimasin uudella XL-laatalla. (B) Hopeiden rinkuloiden leimaamiseen käytin Classics Metallic lakkaa.

Tarkoitukseni oli tehdä dotting toolilla palloja ja uudella Color Clubin kultaisella glitter rajauslakalla koristeita. Mutta kun avasin rajauslakan, ja testasin koostumusta, lakka oli todella juoksevaa. Sitä oli mahdoton saada kynnelle ilman että sudista valuu tippoja pitkin kynsiä. Siitä johtuu nuo isommat kultaiset läiskät. Harmillista, nimittäin hopeinen vastaava rajauslakka on todella tönkköä tavaraa. Pitänee koittaa kuivatella lakkaa korkki auki. :D

Lopputulos oli ihan kiva, ja näitä pitää koittaa uudelleen paremmalla onnella joskus vielä. :) Tykkäsin muutes kovasti tuosta XL leimaamisesta, Konadin valkopäinen XL leimasin oli todella hyvä käyttää.






Ps. Minun piti tehdä tämä merkintä jo muutama päivä sitten, mutta photobucketissa on jotain vikaa, eikä suostu näyttämään kuvia.. Onko muilla ollut tätä ongelmaa? Päädyin lisäämään kuvat bloggerin kautta..

2 kommenttia: