lauantai 2. helmikuuta 2013

"Avaruuskynnet"

Tein puolitoista viikkoa sitten pitkästä aikaa geelaukset, mustaa geeliä ja päälle pari kerrosta Essencen Prince Charming glitterlakkaa. Tosi ihana hopea - sininen hexglitterlakka Essencen Snow White sarjasta. :) Sain näistä kynsistä kuvan vasta sitten kun olin ostanut kameran, ja tämäkin on ns. testikuva. Piti ottaa parempia mutta noh, kynnet olivat jo ottaneet hieman osumaa. :)

 photo PrinceCharming1_zps5ced470f.jpg

Ja tässä kynnet yli viikon jälkeen, ja viikossa on "hieman" keretty kynsiä kolhimaan työmaalla. Etusormen kynnestä lohjennut pieni palanen. Näiden poisto oli aika yksinkertaisesti, kaikki lähti melkein kokonaisina paloina repimällä, ei tarvinnut sulatella ja raaputella.. Tiedä sitten oliko se laadun kannalta hyvä että lähtivät repien, mutta sopi mulle!

 photo PrinceCharming2_zps8e210a46.jpg

Nikon Coolpix S4300


Uusi digikamerani on ollut todella hyvä ostos. Se vääristää hieman värejä kuvattaessa pöytälampun alla tai salamalla, ja ei ole tosi tarkka, mutta uskon että jos haluan parempaa laatua, saan tyytyä järjestelmäkameraani jos täytyy kuvata jotain yksityiskohtaisia kuvia joissa väritkin ovat tärkeitä. Tämä saa olla mun rilluttelukamera, järkkäriä ei nimittäin ihan joka osoitteeseen viitsi viedä mukanan.. :) Kamera on Nikon Coolpix S4300, ja tässä kuva siitä! Siinä on kosketusnäyttö! 8) En ole vielä kokeillut kuvata sillä muutakuin itseäni ja kynsiä. :D Naamakuvissa kamera oli todella kätevä!


Loppuun vielä ystäväni Kristan kynnet. Ehdotin hänelle että geelilakattaisiin hänenkin kyntensä ja hän halusi "avaruuskynnet", Eli mustaa pohjalla ja pari kerrosta glitterlakkaa päällä.. Siitä postauksen otsikkokin, Kristan keksimä nimi näille kynsille. ;D Omatkin geelilakkaukseni sopivat luultavasti tämän avaruuskynsi nimen alle. 8D Mustan geelauksen päällä on muutama kerros Essencen Circus Confettia. :)

 photo CircusConfetti_zpscdd1d577.jpg

3 kommenttia: