keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Arvonta lukijoilleni!

Nyt sitä pukkaa.. Nimittäin arvontaa! Ei mikään kierrätysarvonta, kenoarvonta tai muu onnenpeli, vaan minun blogini 150+4 lukijan arvonta! Olen tätä arvontaa taas muutamia viikkoja pantannut, mutta nyt on sen julkaisun aika. Blogini on muutaman vuoden vanha, ja postauksiakin on kertynyt jo lähemmäs 300, ja välillä huvittaa ja välillä ei, mutta silti teitä lukijoita on, ja nyt ajattelin arpoa teille muutaman minun aarteistani! Pidemmittä puheitta palkintoon ja sääntöihin. :)

 photo ArvontaSticky3_zpsf315794e.jpg

Palkintona on Seche Viten Dry Fast top coat, Essencen Choose Me! sekä Evil Queen. Plussana vielä 8 hyrrällistä erimoisia, muotoisia ja kokoisia strasseja, fimoja sekä microhelmiä. :)

Säännöt:

+1 Lukijoiden arvonta kun on, luonnollisesti osallistuaksesi arvontaan, sinun tulee olla julkinen lukija Google käyttäjäraadin kautta! Kerro nimimerkkisi sekä toimiva sähköpostiosoite!
+1 Jos satuit olemaan lukijani jo ennen arvontaa, kerrothan siitä, saat siitä plussapisteen!
+1 Ja jotta nämä huimat palkinnot tulisivat koko kansan tietoon, saat plussapisteen mainostaessasi tätä arvontaa ylläolevan kuvan kera blogissasi!
Laitathan myös linkin osallistumisesi yhteydessä!
+2 Jotta tämä arvonta olisi vielä hauskempi, saat kaksi (2) plussapistettä kun kerrot tulevista kevään/kesän suunnitelmistasi blogisi suhteen (ja sen mahdollisesta vaikutuksesta elämääsi) yhdellä (1) lauseella!

Kerro lopuksi moneenko pisteeseen olet oikeutettu! Kaikenkaikkiaan sinulla on mahdollista saada 5 osallistumispistettä, eli viisi nimeä arvontaan. :)

Ilmoitan vielä että toimitan palkinnon vain Suomeen! 
Arvontaan osallistumiseen on aikaa kuukauden verran, eli arvonta päättyy 28.2.2013 klo. 23:00 :)

Nyt vielä tarkempaa kuvaa palkinnosta:

 photo ArvontaSticky2_zps0b22b9ba.jpg

Minulla ei ole omia käyttökokemuksia Seche Vitestä, mutta sitä on kehuttu vuolaasti ympäri maata. Omistan muutaman putelin tätä pikakuivattavaa päällyslakkaa, ja tahdon jakaa toisen teidän kanssa.
Essencen Choose Me! Kuuluu ehdottomasti yhtiin suosikkilakoistani, ja senkin haluan teidän kanssanne jakaa. Essencen Evil Queen kuuluu Essencen Snow White kokoelmaan, ja minulla on tästä sarjasta yksi toinenkin lakka, ja harmi että joudun "sisarukset" erottamaan, mutta uskon että tämä tuottaa iloa enemmän jollekkulle muulle kuin minulle. En ole raaskinut avata koko pulloakaan!
Strassihyrriä on yhteensä 8. En ala sen kummemmin selvittämään yksityiskohtaisesti mitä ne sisältävät, ja sisältö taitaa muutenkin olla vähän sekalaista.
Toivottavasti näistä lahjoista on iloa jollekkulle. :)

 photo ArvontaSticky1_zps140cd873.jpg