keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Mariah Careyn hiekkanesteet

Tämä Opin Mariah Carey kokoelman Liquid Sandit ovat jo varmasti kaikille tuttu juttu, mutta muutama sananen niistä minunkin puolestani. Olen kahta ehtinyt kokeilemaan ja olen tyytyväinen. :) Kyseessähän on siis ns. nestemmäistä glittermössöä, joka kuivuu mataksi kynnen pinnalla.

 photo Getyounumber_zps8d195b87.jpg
Get Your Number

 photo staythenight_zpsf4dc5a88.jpg
Stay the Night
Get Your Number on lempparini näistä neljästä, onhan sininen lempivärini. ;D Stay the Night oli myös kiva, musta lakka jossa punaista hehkua, tulee mieleen hiili. Näistä tuli kyllä yhtiä suosikkilakoistani, melkoisen hyviä hätävaralakkoja. Kuivuvat nopeasti, eivätkä vaadi päällyslakkaa tai muuta. Kovettumisaika voi olla jopa puoli tuntia mutta jos on varovainen niin näillä voi lähteä liikenteeseen melkein heti kun hiekkapaperimaisuus on tullut esiin. Pinnan karheus on huomattava, esim sinisessä, mutta ei itseäni häiritsevä. Peittävää tulee muutamalla kerroksella. Tässä vielä kuva lakoista alkuperäisessä paketissa, ja swatchit tikuilla. :)

 photo liquidsand2_zps1e5efb0c.jpg

 photo liquidsand1_zps850cafe7.jpg
Get Your Number, Can't Let Go, The Impossible, Stay the Night

6 kommenttia:

  1. Liquid sandit ovat kyllä rakkautta. <3 Oma suosikki on violetti samasta syystä kuin sulla. Huvittavaa, että aluksi oli kovasti vastaan: "Ei, en tykkää lainkaan näiden tekstuurista." Nyt sitten odottelee malttamattomasti Bond Girlejä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuun mäkin vähä ihmettelin näiden hypetystä mutta noi jotkut onki kyllä niin nam kun itse näki, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä!

      Poista
  2. Mua häiritsee aina jos lakkauksen pinta on karhea, joten en sinänsä ole noista hirveän innostunut, mutt Stay the Night on niin mielettömän kaunis, että se pitää varmaan silti hankkia : D

    VastaaPoista
  3. Nää vään on niiin ihania <3

    VastaaPoista
  4. Nää on vaan niin ihania lakkarakkauksia♥

    VastaaPoista
  5. Onko noi helppo poistaa ?

    VastaaPoista