maanantai 8. huhtikuuta 2013

No Room for the Blues!

Tässä kun on hiukan rästissä näitä juttuja, niin on vähän jäänyt julkaisematta viimmeisiä kynsilakkaostoksia. Tuossa taannoin FB:n kynsikoriste ryhmässä oli iso haloo muutamasta eBaymyyjistä jotka myivät muutamiakin Opin HTF (Hard-to-Find) lakkoja halvalla, jotka osoittautuivat (tietenkin) feikeiksi. Noh, moni näitä halpoja feikkiopeja hamstari, myös minä. Tilasin 5 kappaletta! Sittemmin taidettiin molemmat myyjät poistaa. Itsehän olen tyytyväinen näihin lakkoihin, värien ja koostumuksen osalta. En tosin ole vielä kerennyt testaamaan kuin kahtia. Tosin lakkojen kestävyys on aika surkeaa, mutta kyllä mä kestän. :)

Ensimmäisenä testasin No Room for the Blues, joka on ihana sininen creme. Koristelin tyvet China Glazen Make a Spectaclella, jonka sain kynsinaisten kautta. Alkuun vierastin tätä glitterlakkaa, mutta sittemmin rakastuin. :) ihania holomaisia miniglittereitetä ja hexglittereitä.

 photo Noroomfortheblues1_zpse87c0c95.jpg

 photo Noroomfortheblues2_zps0b8f6778.jpg
Kuva vielä hankkimistani lakoista:

 photo Myboyfriendscaleswalls1_zps5290ceda.jpg
Metallic 4 Life, Catch me in your Net, Rainbow Connection, My Boyfriend Scales Walls, No Room for the Blues

Ulkoisien seikkojen lisäksi ainakin Rainbow Connectionista huomaa että lakka on feikki, värit taitavat poiketa aikalailla oikeasta yksilöstä.. :) No, olette tästä tapauksesta varmasti kuulleet joten eipä tästä enempää.. Yritän nyt julkaista pois alta kaikki jääneet postaukset, joten huomenna taas!

3 kommenttia: