sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Kynnet vol. 2

Tälläkertaa tulee tällänen suuri fail. :D mutta edes mä en voi onnistua joka kerta, en edes joka toinen kerta! Okei syytetään täriseviä käsiä ja suurta vajaavaisuutta mun kynsilakkavarastoisssa & taidoissa..

Idean sain tästä videosta, eli Starry Moonlight. :D Ensimmäinen suuri vaje on hilelakat, joten käytinpä sitten sellasta vanhaa ja kuivaa!

Ja mun versio:

moonlight



Että tuollaiset sitten :D (oikea käsi vielä kauheempi:( onneks pieni kuva!!)

Ja käytetyt lakat olivat:

-Lumenen Natural Code lakka, sävy oli Drama Queen (siltä musta tänään tuntuiki..) Tätä lakkaa siis käytin alimmaisena lakkana ettei tarvis käyttää nii paljon mun suosikkiväriä eli
-Anytimen sinistä lakkaa, joka on ihanan värinen ja kaikkihan sen tietää että Anytime on lopettanu aikoja sitten joten tätä ihanan sävyistä lakkaa ei enää saa mutta varmasti löytyy korvaavia.
-Konadin kuivattavaa päällyslakkaa
-Törkeetä hilelakkaa, merkkiä en kerro :D
-Sinisiä strasseja ja
-Konadin ohutkärkistä lakkaa

Huomenna meen kyllä kynsilakkaostoksille ja päivitän varastot ja välineet!!

Ja seuraava projekti saa olla sitten tämä!!

PS!! Kellään sattuis olemaan tietoa miten saan tekstit näkymään elokuvissa kun katon pleikka kolmosella elokuvia?? jotain helppoa ohjelmaa upottaa teksti videoon vai oonko vaan tyhmä ja en oo saanu automaattisesti niitä näkymään ps3???

3 kommenttia:

  1. kyllä Cattiksen ois täytyny nyt olla asialla : D

    VastaaPoista
  2. haha jeba ;D joskus saat tehä nää samat, mut parempina: )) mut ihan hyvä vaan et saan vanhat lakat kulutettuu poies.. :D ja sillee;D

    VastaaPoista
  3. khyyl : ) joo, ettei vanhene eikä edes käytä niitä :S

    VastaaPoista