lauantai 23. lokakuuta 2010

Tosiaan!

Jos nyt vaikkka kirjottaisin meidän Helsinginreissusta! Oltiin 14.-15.10 Helsingissä kolmen kaverini kanssa katsomassa Lady Gagaa Hartwall Areenalla. Oli parasta! Matka alkoi mun osalta Vaasan juna-asemalta klo. 6.22 aamulla, ja Anssi, Veera ja Emppu tuli sitte Laihialta. Sekoiltiin koko junamatka ja pelattiin korttia. Helsingin rautatieasemalla sitten alettiin ettimään matkatavara säilytyslokeroita, ja meidän onneks saatii kaikkien matkalaukut mahtuun yhteen luukkuun ku eräät oli vissii ajatellu et me lähetään ulkomaanmatkalle. :D No siinä shoppailtiin sitte ja ei oikeen mitään tarttunu mukaan.

Kolmelta haettii tavarat säilöstä ja suunnattiin nenät Lönnrotin kadun omenahotelliin. Kaikki sujui ongelmitta ja viiden jälkeen lähdettii käppäilee takaisin rautatieasemalle että päästäis lähijunalla Pasilaan.. Vähä tuli paineita ku ei oikee tajuttu sitä lähijunasysteemiä mutta kyllä me loppujen lopuks sinne Areenalle päästiin. Monen tunnin sekoilun ja venailun jälkeen lämppäri alkoi vihdoin soittamaan 8. Ja bändi oli siis Semi Precious Weapons josta oon puhunu aiemmin. :D

Lady Gaga veti mahtavan 2 ja puolituntisen keikan, mutta huonosti tuli kuvia ku istuttii nii ylhäällä, mutta sentää yks semi ok kuva saatiin:Anssin ottama kuva!

LG



Pakkauduttiin sitte puol 12 keikan jälkeen (yöllä) takaisin junaan ja käytiin hakemas McDonaldsista parit nugetit mukaan ja sekoiltiin takaisin hotellille. Kylmä tuli! Uni tuli silmään heti ruokien jälkeen kivasti, mutta sitä ennen bongattiin aika hurja juttu televissionista!


yli



Siis kuvitelkaa! Helsinkiläisen Omenahotellin infojutussa lukee YLIlikaista!!!!!!! Miksei voinu olla esim todella likaista yms??:DDDDD Luulin et se oli vaan joku Vaasanseudun juttu :D haha:) Tai edes niinku Lahtelaiset sanoo, sika likaista! (sori lahtelaiset haha)

Seuraavana päivänä vaan shoppailtiin himona ja väsyneinä sitte hypättiin 18.30 pendoliinoon ja kerettiin jopa vaihtaa Seinäjoella Vaasan taajamajunaan:) oli mahtavin reissu ikinä!

Parhaat ostokset oli laukku ja nää Supermanlasit Cruel Agelta kampista!


lasit


rahaa meni sen reilut 316 euroa! (noin)

2 kommenttia:

  1. paljoo mitään et ostanu mut silti meni ihan vitusti rahaa!? :D:D:D

    VastaaPoista
  2. jep! ;( no ruokaan, siihe laukkuu ja yhtii kenkii meni jo puolet :D

    VastaaPoista