torstai 11. marraskuuta 2010

Kynnet/Nails vol. 6 & Rastat/Dreadlocks:):)

Hyvät kansalaiset, med borgade, vai miten se nyt meni.. :D Mutta kuitenkin, nyt kuva uuuusista hiuksista ja uuuuusista kynsistä!!! Soppelit varmaan sitte huomiselle Katatonian keikalle ;)) Lotan kanssa mennää, jeij, it'll be fun ;)

Mutta tosiaan, eilen tuskaisesti tarvottu matka Miljalle oli vaivan arvoinen, koska nyt tukkaani koristaa tälläiset härpäkkeet, eli tekokuiturastat:))) (Vähä epäselvä kuva)

dreadlocks

Ei niiden laitossa mennyt kuin tunti, kunhan ensin Milja sai levittää kaikki kuminauhat lattialle :) No ei kaikkia, puolet! (150) :D:DD:DD Siinä Miljan väkertäessä Jennyn kans tehtiin facebookin välityksellä tilaus Elffille ;))

Mutta asiasta toiseen, tänään Jonna kävi kylässä ja laitoin hänelle synttärikynnet. Kuvaa en kerennyt / muistanut ottaa mutta eiköhän sitte parin päivän päästä, jos ne on vielä kunnossa :DDD Mutta kuitenki valkoiset kynnet, mustat kukat kaikkii ja punaiset strassit :) Jonna täyttää tänään 18v;DD

tein sitte itellekki tässä kynnet:

mustasini

Oon töissä nytten joten en voi tarkistaa minkä nimisiä lakkoja käytin, mutta muutan ne tähän joku kerta:):))

Elikkäs käytössä oli:

-Dependin päällyslakka
-Cesarsin kuivattava lakka
-H&M Blue my mind lakka (Joo Cattis huomasin että mulla
on samaa väriä ku sulla, pullo vaan eri?:D)

-Jotain mustaa markettilakkaa
-Siniset strassit
-Matte finish päällyslakka

Vähä taas meni yli reunojen ja tuli vähä röpelöitä mutta kaukaa katottuna ihan kivat =DDDD

Ps. Alotin lukemaan Gravitationia ;D Niitä mitä ostin kirpparilta :D Kauheeta myötähäpeää tunnen sitä sarjaa kohtaa mut eiköhän tää tästä ;D (Gravitation on siis shounen-ai :ta, eli homo mangaa :DD)

----

In da first picture is me, whit dreadlocks (made from synthetic fibre) that my friend put on my hair yesterday. Picture is pit poor but what ever...=)

I made nails to my friend who celebrates today her 18th birthday :D I haven't chance to take picture but maybe at satu
rday :))

And there is my new nails, that I made to the concert that I'm going to check out whit my dear friend Lotta. :D Bands name is Katatonia, it's from sweden. :D Below is song that I like :))


Katatonia - Idle Blood




Ps. I started to read Gravitation vol 1. ;))) It's quite good ;DD (Gravitation's genre is shonen-ai, in other words, gay manga hohohho!!!!)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti