sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Hei taas!

Ihanainen synttärityttö Freya vironreissulta toi minulle yhden (1) Nuf'oh lakan, eli nufusen! Hololakka sävyä 65. Harmi etten muuta kivaa ''tilattavaa'' löytänyt.. On niin paljon jo nufuja muutenkin. :)

Omistan ennestään yhden Nufun vaaleanpunaisen hololakan (sävyä en muista) ja päätin että nyt on aika hankkia sininen vastaava!

Ja voi kirosana heti alkuun. Kun avasin putilon ensimmäisen kerran, oli lakan suussa oleva kynsilakka paakkuuntunut, ja toinen kirosana kun levitin lakkaa. Luulin aluksi että lakka on pilalla, koska vaaleanpunaisen hololakan levitys ei ollut näin tuskatona. Tämä jätti ensimmäisen kolmen kerroksen kohdalla kauheita kaljuja kohtia ja neljäs peitti vihdoin niin hyvin että annoin olla. Mutta lopputulos oli onneksi kaunis ja sellainen kuin odotin, sininen hololakka sopii hyvin ruskettunutta ihoa vasten. :) (Olisinpa niin ruskea kun toivoisin...!!!)

Minulla ei ollut holoille suositeltua alus tai päällyslakkaa, mutta en näitä tule pitämään niin kauaa että kuluminen haittaisi. Plussa näissä nufun holoissa on että kuivuvat todella nopeasti. :)


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pahoittelen etten muistanut ottaa kuvaa kynsistä ilman tuota holoefektiä. Silloin lakka on mukavan vaaleansinistä. :) Loppuun vielä kuva projektilakastani (josta olen maininnut aiemmin), nyt olen lisännyt sinne sekaan isompia hex glittereitä, mutta vielä tämä ihanuus ei ole valmis. ;)

Photobucket

11 kommenttia:

  1. :O Ei juma! Niin nätti <3
    * huokaus *

    VastaaPoista
  2. ihana lakka :)

    VastaaPoista
  3. Ooh, toi sun projektis näyttää hyvältä! :)

    VastaaPoista
  4. Toi on kyllä kaunis lakka! Multakin löytyy toi, mutta vielä en ole kynnelle testannut. Vasta testasin sitä vaaleanpunaista. :)

    VastaaPoista
  5. Sinulle on haaste: http://tiudesnails.blogspot.com/2012/07/haastetta-pukkaa.html

    IHANA TOI NFU OH:N LAKKA! :)

    VastaaPoista
  6. Ai kun ihana väri! Noi Nufun pullot on kyllä jotenkin niin erikoisia, että jo sen takia haluisin omistaa yhden :)

    VastaaPoista