keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Planks a lot

Nyt, kun on kynsitaitelumerkinnöissä 50 raja ylitetty, on aika taas muuttaa otsikointitapaa, ja nyt rupee tulemaan sitten kunnon nimiä. :)) Ensimmäinen otsikkonimi on nyt Planks a lot, joka tulee seuraavasta kynsilakkakokeilusta ;)

Sain ilokseni kuulla että Jennyn tilaama OPI :n Pirates of the Carribean minikynsilakka kokoelma oli saapunut Kaliforniasta, Yhdysvalloista. Oon pitkään kaivannut jotain kunnon cremelakkoja.

Photobucket

Jotta saisin kuvan, niin laitoin lakat takas pakettii, ja vielä väärään järjestykseen :) Vasemmalta oikealle: Skull & Glossbones, Sparrow Me the Drama, Planks a lot ja nimikkokynsilakka Stranger Tides.

Tänään kokeilin Planks a lot :ia, joka oli kyllä ihanan värinen. Kaksi kerrosta riitti peittämään. Jokaiseen kynteen 3 strassia (paitsi peukaloihin neljä) ja kukkatarroja uudesta arkista minkä ostin Keskisiltä. Wild&MILD merkkinen.

Photobucket

Lakat on 3.75 millisiä, normaalikokoiset ovat 15 milliä. Mutta nää pienemmät on käteviä ku en useasti käytä samaa lakkaa kahteen tai kolmeen kertaa enempää :) Kuvassa vielä mun uusi langaton hiiri, ku vanha meni yhtäkkiä rikki :(

Photobucket

Ps. Käytiin Jennylin kanssa tämä kyseinen elokuva katsomassa toissapäivänä, ja oli tosi hyvä ja sain samaan aikaan tekstarin jossa sai kuulla ihania uutisia :))

3 kommenttia:

  1. Vauu! Paljonko tuollanen maksaa ja mistä tilasit? :o

    VastaaPoista
  2. ja sit et kerro mitä ihania uutisia tuli :c

    VastaaPoista
  3. Terhi: En edes muista, 12-14 euroa postikuluineen, ebayn kautta yhdysvalloista. Jenny tilas mun puolesta koska jos ite tekisin paypal tilin, voisin samantien vaikka polttaa rahat koska kuluttaisin ne heti :D

    Mira: Heheh tiedän, se on ärsyttävää! Mutta ihanat uutiset: Mä saan serkkuvauvvvan!! hihi

    VastaaPoista