keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Sinisiä kukkeja ja muuta mukavee

Pitkästä aikaa päätin tarttua siveltimeen, kastaa sen sekä valkoiseen että siniseen akryylimaaliin, ja tehdä hieman kukkia yhden vedon tekniikalla.. :) Eli onestroke kukkia.... Pohjalla on Opin No room for the Blues. Kukat onnistuivat ensimmäistä kertaa hyvin ilman sen suurempaa tuskailua. Kai sitä vaan onnistuu paremmin kun päättää että onnistuu.. ;D Rajasin kukat mustalla, se ei onnistunut ihan niin hyvin kuin toivoin mutta onneksi näistä kuvista sitä ei juurikaan huomaa, koska silloin tällöin kuvat saattavat käydä aika tiukankin photoshop mankelin lävitse.. 

Toinen suosikkivärini (sinisen lisäksi) on kaikki kimaltava, joten laitoin kukkien keskelle kirkkaita strasseja, ja tuputtelin kynsiin Models Ownin Blue Sparklea, joka on perus kirkasta lakkaa jossa lilluu sinisiä hex glittereitä..:) Pitkästä aikaa kynnet onnistuivat juuri niinkuin halusin, ellei paremminkin. Olin tyytyväinen, mutta strassien lähdön myötä nämä säilyivät vain alle kaksi päivää.

 photo vbnvbnvbn_zps73eff78b.jpg

 photo DSCN1184_zps25fd51d6.jpg

 photo sinist_zpsdc756d44.jpg

 photo DSC_0071_zps25b4a268.jpg

♥♥
Olen tyytyväinen siihen miten olen saanut kasvatettua kynsiäni kesän aikana. Sen lisäksi että kynsiä ei ole katkennut, kynsien liuskottuminen on kokonaan loppunut! Jee. :) Noo, ei enää pitkään kun saa jo nirhaista kynnet lyhyiksi ja tottua siihen että kynnenaluset ovat maalia täynnä, mutta onneksi maalaaminen on kivaa! :D

12 kommenttia: