perjantai 5. lokakuuta 2012

Seilorikynnet

Päätin tehdä mustien geelilakkauksien päälle seilorikynnet, ja testasin samalla millaista on poistaa geelilakkauksia, ja se oli melko tuskainen kokemus, vaikka poistin vain etusormista lakat. :D Mutta muutamien youtube videoin jälkeen olin taas fiksumpi kyseisten lakkausten poiston suhteen. 

Sunnuntaina ryhdyin ahertamaan näitä kynsiä, ja inspiraationi sain täältä. Valkoinen lakka on OPIn Alpine Snow. Leikkasin maalarinteipistä suikaleet joiden avulla maalasin valkoiset raidat. Yön pimeinä tunteina taiteilin mikrohelmet ja strassit kynsille. Onneksi ei joka kynteen tarvinnut laittaa.. :D Mikrohelmet vaativat tunnetusti kestävän selän ja pitkän pinnan. 

Photobucket

Photobucket

Mielestäni oikein onnistuneet kynnet. Harmi vain että ne eivät kauaa pysyneet hyvinä, kiitos koulun ja rouhepinnoitteen kynteni ja käteni olivat siniharmaat. :D Ja ei, en voinut pitää hanskoja.. 8)

8 kommenttia:

  1. Oiii, ne on niin ihanat! Kauniit. Parhaat. En ole aikaisemmin tykännyt kauheasti mistään merimieshommista, mutta nyt kun oon muutamassa blogissa nähnyt näitä tän tyyppisiä kynsiä, nin tykkäänkin! Ja sitä paitsi, musta-vaikoinen on aina tyylikästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos paljon!! :D Jep, musta ja valkoinen toimii aina ja vielä kun lisää vähän koristeita;>

      Poista
  2. tosi kivat ja kauniit ,hauska idea

    VastaaPoista
  3. wooow tosi hienot!! :)

    VastaaPoista
  4. Wauu! Kiva idea nuo strassit tuolla ankkurissa ja ruorissa. Varmaan mennyt aikaa mikrohelmien asettelussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan.. :D Onneks ei tarvinnut jokaiseen 10 kynteen asetella.. :D

      Poista