maanantai 29. lokakuuta 2012

Tropical Sun & Aqua Violet

Esittelyssä kaksi Models Ownilta tilaamaani lakkaa, ja molemmat aikamoisia pettymyksiä! :) Testiin pääsivät nimittäin Tropical Sun ja Aqua Violet ja molemmat olivat aikamoisia luiruja.

Tropical Sun on väriltään ihanan vaaleanpunaisen persikkamainen, ja taittaa oranssiin valossa. Mutta peittävyys oli todella suuri pettymys, olisi vaadittu ainakin 4 kerrosta peittääkseen. En keksinyt edes minkäänlaisia koristeluita tähän.

Photobucket


Mutta suurempi pettymys oli Aqua Violet. Luulin, ainaki muutaman näkemäni swatchin perusteella tätä siniliilaksi. Mutta ei, petroolin värinen niinkuin purkinkin läpi saattoi olettaa. Tämä oli myös todella luirua. Ajatukseni oli testata tätä vielä mustan päälle mutta unohdin sen kokonaan. Lisään sen tämän postauksen loppuun jos vielä muistan asian. :) 

Photobucket

Muutaman tunnin molempia lakkauksia katsellessani aloin kyllä pitämään näistä enemmän. Mutta tosiasia on, ei minulla ole varmaan kovinkaan käyttöä näille. Ehkä tulen ne tulevaisuudessa myymään eteenpäin ja joku voisi antaa näille rakastavamman kodin.:)

2 kommenttia:

  1. Minä oon kokeillu tähän mennessä kolmea Models Ownin lakkaa, ja kaikki on olleet luirua. Saapi nähdä, miten käy kun pääsen nuo Beetlejuicet testaamaan, toivottavasti ei jatku samalla linjalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beetlejuicen Golden Green oli kyllä aivan toista maata kuin nämä kaksi lakkaa, se peitti hyvin ja kuivua nopeasti. :) Tykkäsin siitä!

      Poista