perjantai 25. tammikuuta 2013

Kameran laturi hukassa. + Kynnet

Lupailin teille viikko sitten arvontaa ja muuta mukavaa. Mutta kuinkas kävikään, unohdin järjestelmäkamerani laturin Vaasaan vanhempieni luokse, joten nyt ei hetkeen uusia kuvia saakkaan. Siksi tälläinen hiljentyminen. Kävin kuitenkin tänään ostamassa varadigikameran kaupasta, 159 euroa maksaneen Nikon Coolpix S4300. En ole vielä ottanut sitä käyttöön sillä suositeltiin 10 tunnin akunlataamisaikaa, joten arvontaa ei vielä pukkaa. Mutta löysin varastosta yhdet julkaisemattomat kynnet, joista pidin paljonkin! En ymmärrä miksen ole saanut aikaiseksi julkaista niitä.. Ajanpuutteen vuoksi uskoisin. Viimeviikolla jälleen puraisi liikuntakärpänen ja olen pyrkinyt harrastelemaan paljon liikuntaa! Tein toissapäivänä geelilakkaukset jottei tarvisi nyt stressata kynsienlakkaustakaan. Todella onnistuneet geelaukset tuli mutta kuinka ollakkaan, leivoin eilen juustokakkua ja valkosuklaata raastaessani onnistuin raastamaan osan geeleistä pois :) Jee.. Mutta onneksi juustokakusta tuli tosi hyvää! (En saa siitäkään kuvaa koska ei ole sitä kameraa nyt käytössä, ja ei, kakkuun ei mennyt geelin paloja!)

Mutta tässä teille kynnet! Pohjalla on jotain Pretty Woman kynsilakkaa, sävyllä ei ole nimeä ja numerokaan ei varmaan kiinnosta.. Mutta jostain Seppälän alelaarista löytyi joskus. Tosi kiva, vähän jellymäinen sininen lakka jossa on pieniä sinisiä hexglittereitä. Laitoin vain kaksi kerrosta koska tiesin laittavani mustaa päälle. Peittääkseen olisi vaatinut varmaan nelisen kerrosta uskoisin.. Otin kuvankin tästä lakasta pelkästään, mutta en nyt enää löydä niitä.. Onneksi lopullisten lakkauksien kuvat löytyi.

Tein puolikuumanikyyrin. Päällä on China Glazen Liquid Leatheria kerroksen verran (rakastan tätä mustaa lakkaa, niin hyvin peittää ja nopeasti kuivuu!) ja törkkäsin päälle strasseja. Nuo isot strassit oli todella isoja, ja pelkäsin että pysyyköhän ne edes kauaa, mutta kyllä ne vaaditun ajan pysyivät, ja todella tukevasti pelkän kynsilakan avulla. Päällä on pikakuivattavaa. Otin monta kuvaakin kun olivat niin kivat. :)

 photo puolikuu1_zps6c05e4c2.jpg

 photo puolikuu2_zpsae985b07.jpg


 photo puolikuu3_zpsfc1faf87.jpg

13 kommenttia:

  1. Hienot :) Tosi kivan näköinen tuo sininen lakka

    VastaaPoista
  2. Nää on kyllä tosi kivat! :)

    VastaaPoista
  3. wau miten hienot! :) Tuo sininen sopii tosihyvin ton mustan kaa, herkullinen kombo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäki tykkään. Ja tykkään yhdistellä sinistä ja mustaa, ku ne taitaa olla mun suosikkivärit. 8)

      Poista
  4. Ihanat kynnet, tulee jotenkin mieleen kuutamo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.. :) niin mullakin vähä, ehkä joku kuun jumalatar tai jotain! :D

      Poista
  5. Oi miten nätit kynnet :)

    VastaaPoista