keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Secret Agent & Fantasy Fire

Töttöröö! Joskus kesällä tilasin Color Clubin Secret Agentin koska se oli tarjouksessa. Hyvä, perus koostumus. Peittää muutamalla kerroksella, mutta aika pirullinen lakka kuvattavaksi kyllä! Niinhän tälläiset liilat lakat taitavat aina olla. Kynnellä sinistä vilautteleva liila ;), pöytälampun alla pehmeä liila ja kameran salamalla violetti.. Koittaisi päättää! Onneksi päätä ei kauaa tarvinnut vaivata, sillä olin päättänyt käyttää tätä Max Factorin Fantasy Firen pohjana. Tämä Fantasy Fire oli taas sellainen lakka joka yhtäkkiä pomppasi silmiini aika monesta blogista, ihmiset hehkuttaa että jee jee ostin monta pulloa tätä ihanaa, jumalaista Fantasy Fireä, ja mitä minä teen? Ostan saman lakan 6 euron hintaan, joka on aikamoista riistoa.. En kadu tämän ostoa mutta on tätä hypetetty hieman liikaa.. :D

 photo fantasyfire2_zpse95416c3.jpg

 photo fantasyfire5_zps3fa5b106.jpg

Lakka on multichrome shimmer, sisältäen kaikkia tulen eri värejä, jotka heijastuvat eri lailla eri lakkojen päällä. Liilan lakan päällä näkyy kuin pieniä sädehteviä tulipilkkuja. Lakasta oli vaikea saada hyvää kuvaa.. Pitää testata tätä vielä mustan päällä, harmi etten tajunnut tehdä sitä ennen tätä postausta.

 photo fantasyfire4_zps7dfa58d6.jpg

Lakka on jellymäinen, eikä peitä kunnolla monen kerroksenkaan jälkeen joten vaatii allensa jonkun toisen lakan. Mutta uskon että multichromeutensa ansiosta sen alle sopii aikalailla mikä tahansa lakka. :) Aikamoinen fantasia tuli!

 photo fantasyfire1_zps72c1b4c4.jpg

Viimeisestä kuvasta vielä huomaa kuinka monta eri sävyä lakasta heijastuu. Pinkkiä, kultaista, liilaa, sinistä! Tämä olisi todellinen aarre jos tämä lakka peittäisi yksin. :) 

Mitä te olette mieltä tästä Fantasy Firestä? Onko hypetyksen arvoinen?
Ja onko teillä jo oma kappaleenne varastossa? :)

10 kommenttia:

  1. Juu, minulla on noita kaksi :3 Samanlainen melkeinpä kuin Nufun 51, nufussa on vain isompia lastuja.

    Kumpikin on topperi eli eivät peitä yksinään, ihan kiva, jos haluaa helposti ja nopeasti jotain "erilaista" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Kiva topper, mutta olisi aika mahtava perus pertti peittäjä lakkana! 8)

      Poista
  2. Kiva lakka ,tosin en omista ainakaan viel

    VastaaPoista
  3. En omista myöskään, ei ole niin sytyttänyt :D

    VastaaPoista
  4. No mistä tota saa, mäki haluun? :D Ihanan näkönen, Vaikka toi Mimosan mainitsema Nufun lakka kuulostaa vielä jumalaisemmalta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin Anttilasta! 8) kai näitä löytyy sieltä mistä Max Factorin meikkejä muuten hihi

      Poista
  5. Omistan, sain blogiystävältä joululahjaksi, en oo vielä kynsille asti sitä ehtinyt sutia, mutta postauksia siitä on kiva lukea, niin tietää minkä sävyn päälle sitä ite rupee suttaamaan aikanaan.
    Pullossa todellakin miellyttää omaa värisilmää. <3

    VastaaPoista
  6. Omistan myös yhden putelin :) onhan se ihana lakka, mutta ehä vähän liiab hehkutettu. Ihanat kynnet :)

    VastaaPoista