keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Top 10 kynsilakat

Kynsinaisten ryhmässä vaadittiin Top 10 kynsilakat esille, tottelin ja päätin että läväytän ne tännekkin vielä oikein extralöpinän kera :) 

Laitoin kaikki samaan kuvaan, mutta en järjestellyt niitä mieleiseen järjestykseen, koska se olisi ollut mahdotonta. Jo 10 lakan valinta 200 joukosta meinasi tuottaa hankaluuksia. :) Näitä lakkoja ei usein kynsilläni näe, mutta näitä minä ajattelen aina iltaisin. Nämä ovat parhaita mielestäni koostumukselta, väriltä ja muutenkin laadultaan. 

Photobucket

Kirjoitan jokaisesta lakasta hieman taustoja. :) 

Aloitetaan ylhäältä vasemmalta:

Opi - Blue My Mind. Tämän lakan sain serkultani syntymäpäivälahjaksi, kun ilmoitin että sininen on lempivärini. Tämä on yksi ensimmäisiä salonkilakkojani, ja pidän tästä edelleen. Hyvä koostumus, ja ihanan värinen. 

Golden Rose punainen mattalakka. Tätä käytän paljon jos sotken akryylien kanssa tai muuten tarvitsen jotain punaista, todella peittävää kynsilakkaa. Ihana mattana, ja ihana kirkkaan päällyslakan kanssa. :) Nopeasti kuivuva!

China Glaze Marry a Millionaire. Tämä on aika uusi tuttavuus, ei siitä montaa kuukautta ole kun tämän tilasin.  Tässä on kahta lempiväriäni mistä nuorempana pidin, liila ja turkoosi! Paljon liilaa glitteriä, ja turkooseja pieniä tikkuhileita. Ihana! Koostumus on perus glitterlakka luokkaa.

Essence Choose Me! Tämän lakan alunperin bongasin Sonnen blogista. En osaa edes kuvailla tätä ihanuutta. Nopeasti kuivuva ja nopeasti peittävä. Ystäväni toi mulle tämän Italista, oli osannut tuoda pyytämättä juuri tätä tiettyä! 

China Glaze Liquid Leather. Perusmusta creme. Tämä kuuluu top 10 koska musta on ihana!

Alarivi vasemmalta alkaen:

Lumene Natural Code Make Impact. Tätä näkyi muutamassakin blogissa. Todella kiva pinkki lakka, jossa on holoefektiä. Nopeastikuivuva. Tykkään!

Essence Circus Confetti. Ensimmäinen monivärinen glitterlakka. En omistanut ainuttakaan hexglitter lakkaa, joten tilasin tämän sitten ylihintaan eBaystä. Todella ihana, ei voi muuta sanoa. :)

Wild Mild Brooklyn Brigde. Tämä on yksi suosikeistani koska se on sininen, on blingiä, kuivuu nopeasti ja levittyy helposti. 

Color Club Wicked Sweet. Ensimmäinen tuoksulakkani, väri on ihana ja levitettävyys hyvä. Harmi että on jäänyt niin vähäiselle käytölle :(

Essence Make it Golden. Myös yksi lakoista joita sain ystävältäni Italiasta. Tämä on todella ihana erikokoisia hex glittereitä sisältävä kirkas lakka. Rakastan kultaista!!

Mitäs te olette mieltä minun top 10 ? ;)

5 kommenttia:

  1. tosi kivoja lakkoja =) hei käy kurkkiin minunki blogia jos kiinnostaa

    VastaaPoista
  2. Uuuh toi Circus Confetti. Namimaiskis. (Olipas härö kommentti :D)

    VastaaPoista
  3. Ihania lakkoja, minullakin pääsisi top10 tuo Essencen Choose Me! ) Tuo China Glazen Marry A Millionaire myös löytyy ja se on kiva =) noista tuo OPI ja golden rosen mattalakka näyttävät tosi kivoilta myös ja Essencen glitterit. Aikalailla samanlaisia lakkoja mitä itsekin top10 valitsisin :D

    Käy katsastamassa minunki blogi jos kiinnostaa http://emmminn.blogspot.fi/

    VastaaPoista