sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kynnet vol. 18

Oon saanu valitusta että miks kokoajan jotai kynsijuttuja, ketä kiinnostaa. Minäpä vastasin että eipä varmaan ketään, ja sepä ei mua kiinnosta ketä kiinnostaa! Syy lakata, ottaa kuvia ja muokata ja lisätä ne tänne, on... minä! joten keep whining, no one cares! Mä verestän muistoja parhaiten katsomalla vanhoja kynsidesignejani, koska ne tuo parhaiten muistot mieleen, kun kuvia en jaksa kauheasti ottaa tapahtumista!

Testissä on uus H&M lakka joka mukaani tarttui eräänä päivänä... Salama sai lakan näyttämään siniseltä, mutta oikeasti se on myrkynvihreä, yritin parhaani mukaan muokata sen niin :) Nimi on Moody Model ja jotenkin pidän sävystä vaikka tälläset hassunväriset ei mua muuten miellytä.. Vähä yritin koristella mutta viivoista ei meinannut tullu tasapaksuja :D

jee


Aiemmassa taiteillessani en osannut päättää laitanko kynnet ihanalla H&M Blue My Mind :illa vai IsaDoran 192 Power Pink :illä, joten päätinpäs lakata vasemmat kynnet sinisellä ja oikeat pinkillä :) Ja mukaan lisäsin vielä Wild and Crazyn w69 Silver Bell (samoin ylemmässä designissa) ja kivoja kukkastrasseja :D

kukkej


Tässä on tullut osteltua lakkoja taas vaihteeks kivasti ja pitäis kaikkia päästä testailemaan:) Ajatuksissani on pyörinyt, että hankkisin O.P.I :n Katy Perry kokoelman itselleni, koska sielä oli eräs upea baby, Last Friday Night, mutta kun luin Tämän loistavan blogin blogimerkintää, sain tietää Wild and Crazy omistaa samantyylisen lakan, joten suuntasin nokan kohti Seppälää ja sieltä mukaani tuli uusi meikkipussi, Wild and Crazyn Wild & Desprete ja ensimmäinen Wet n Wild :n lakkani, sävy #435G Sparked:--))) Kuvassa myös H&M lakka jota aiemmin esittelin: ))

uusia

Ihanaa, pian tulee tilaukseni Cesarsshopista ja kirppariostokseni täältä!

1 kommentti:

  1. Kiitän kehuista. :)

    Kokeilin eilen OPI:n ja W&C lakkaa vierekkäisille kynsille. Pullossa lähes identtiset lakat ovat kynnellä (yhdellä kerroksella) hieman toisistaan poikkeavat. W&C lakan pohjaväri on sinisempi ja sisältää enemmän miniglitteriä OPI:n lakkaan verrattuna. Myös koostumuksissa eroa. OPI:n lakka on juoksevampaa eli sillä saa ohuemman kerroksen.

    VastaaPoista