tiistai 22. helmikuuta 2011

Kynnet vol. 19

Menin laskujen kans sekasin näis kynsipostailuis, mutta nyt on oikea numero, eli 19! aika montas jo tullut näitäkin. Tai vähän tai miten sen nyt ottaa.. Mutta nyt taas yksi design esittelyssä.

Tässä testasin Wild and Crazy :n Wild and Desperate w71 lakkaa ja oli ihanan värinen, glitteriä ja kaikkea, mutta koostumus on melkoisen paksua! Liukuvärjäyksellä suoritettu tummansininen on myös Wild and Crazyä, Ciudad Victoria w166 sävy, tätä en tietääkseni oli aiemmin esitellyt mutta sävy on ihan vähän tummempaa kuin O.P.I :n Blue My Mind, ihania molemmat.. Laitoin vielä Konad laatalla m3 pikku rusetit joka kynteen, uudella ostoksellani Konad :in vaaleansinisellä leimasinlakalla.

desperate

Ihan kivat vaikka muistuttaa edellistä liukuvärjäyskertaani. :D


Tosiaan, tein tilauksen tänne ja tilasin vähän kaikkea uutta ja tarpeellista!! Kynsinauhatuotteita ja uuden laatan ja muutaman muovisen kynsilakkojen esittelykiekon, en tiedä sopivaa suomenkielistä lyhennettä tälle! Tuli tilattua vain kaksi aluksi testiksi, ja nää on oikein kivoja!

wheels


----

Asiasta toiseen :) Olin tädin luona yks päivä ku hän piti kirpparia kotonaan jossa myi pois Tupperware ja Partylite tuotteita, ja nämä osuivat mun kätösiin: ♥

tw

Kiva kippo koristelusysteemeille ja ihana lyhty jossa on vaihdettavia noi kuvat. Kivoimmat oli noi hämähäkit, sit toisella puolella on lumihiutaleet ja vielä lisänä oli lehtiä!

lyhty

nyt, Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti