keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kynsien hoitoa.

Heippa Hei! Tässä koulussa jälleen tylsistyn! (Joo no tää media-assarin koulunkäynti on välil hieman "rankkaa" :D) Mutta ajattelin kertoo vähä tuotteita joita käytän mun kynsiin :)) En kynsienhoitoon käytä niin paljoa aikaa ku pitäis, ja sen huomaa :D Peukalonkynnet on liuskottunu ja vaurioitunu ku oon syöny pistaasipähkinöitä!

hoito

  • Kynsinauhojen hoitoon mulla on Mavalan kynsinauharasvasysteemiä joka pehmittää kynsinauhat että ne voi poistaa/työntää takaisin juureen.. Tää on kätevä tuote, mutta Mavalan kynsilakoista kannattaa pysyä kaukana! Tikku unohtui kuvasta.
  • Mul on aika monta eri kynsilakanpoistoainetta, mutta paras ja muutenkin kehutuin on X-tran kynsilakanpoistoaine, sisältää suojaöljyä joka on sinänsä aika turhaa mutta jytyä tavaraa!
  • Olen tilannut Cesarsshopilta vaniljan tuoksuista kynsinauhojen hoito lakkaa, ja ku avasin tän pullon, meinasin pyörtyä! Haju oli ihana! nam nam! Tätä kuuluu laittaa joka päivä, ja hieroa kynsinauhoille ja sormien päähän. Mieluiten illalla ennen nukkumaanmenoa.
  • Toinen jutskeli oli tollanen kynämäinen puikko, jossa on persikantuoksuista kynsinauhojen hoito mitälie ainetta! Ihanan tuoksuista ja hyvä matkaversio.
  • Lasiviila. Lasista tehty viila. Paras mahdollinen ja ei vahingoita kynsiä niin paljon kuin tavallinen hiekkapaperiviila. Maksaa melkoisesti, yli 10 euroa yleensä mutta kestävä ja hyvä ja ihana ja silleen!
  • Mutta omistan myös tavallisen hiekkapaperiviilan jota käytän jos on joku vahinko käynyt kynnelle, ihana burberry kuvionti:))
  • Buffer, hökötys joka multa on puuttunut niin pitkään mutta vihdoin sain aikaiseksi ostaa! Neljäpuolinen palikka jossa on eri tuloksia tuottavat viilat, yksi puoli kiillottaa, yksi tasoittaa yms yms. Ihana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti