maanantai 14. helmikuuta 2011

Kynnet vol. 16

Hyvää ystävänpäivää!

Vaikka ystävänpäivästä en enää niin välitäkkään niin päätinpäs kuitenki tälläset kynnet lakata, ystävänpäivä on hyvä veruke laittaa kynsiin sydämmiä! Pidin ystävänpäivistä yläasteella ku silloin aina jokaisella oli laput kaulassa joihin kerättiin ihmisten nimiä joita oli halannut, joten joka ystävänpäivä sai halata monia ihmisiä ilman että tuntui hassulta :D Ihanata! Muuten ystävänpäivät ovat pelkkää kaupallista, olen varma että jokainen muistaa ystävänsä ilman tälläisiä päiviä.. Miksei tätä päivää voi vain kutsua nimellä Valentinuksen päivä niinku kuuluis!?

Mutta tosiaan, Jennyn kanssa tehtiin Elf tilaus tuos jonki aikaa sitte ja tilasin sitte Elfiltä tuollaisen helmen valkoisen lakan. Elfin lakat on kyllä hintansa veroisia, sudit on huonoja ja muutenki melko huonolaatuista tavaraa..

Sydämmet on tehty Konad :in laatalla m3, leimasinlakkoina oli Konadin lakat punainen ja valkoinen. Punaiset kynnet on Wild and Crazyn sävy W223 Angelica.

Photobucket

Porukat oli Torniossa viikonloppuna tatuointimessuilla ja tuliaisiks ne toi mulle pari kynttilää Haaparannan Ikeasta, eli ihan parhaat tuoksut, vanilja ja omena ;DD
Ja karkkikaupasta sinisiä M&M karkkeja, joita ei tietääkseni Suomesta saa: ) omnomnom!!

Photobucket

Ystävänpäivää on tullut vieteltyä Jonnan kanssa :D:D Katottiin Glee ja silleen!! Päivällä pelasin vähä Black Opsia, ihan paras peli siin se zombipeli hihihi!!!


Glee - Jessie's Girl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti