torstai 31. toukokuuta 2012

Mango/Papaya

On yksi Miyo :n tuoksulakoista, mitä löytyy Seppälästä. Otin vain tämän yhden lakan viidestä, koska osa oli loppuunmyyty, ja viininpunaiset lakat eivät minua järin houkuta. :)

Tämä oli ihana metsänvihreä lakka shimmerillä. Salamakuvassakin huomaa että vähän taittuu vaaleanvihreään. Tuoksu oli todella mieto, tuoksui vain alta päivän verran, mutta ei se mitään, en osta yleensä lakkoja tuoksun perusteella 8) Todella kiva markettilakka, halpa ja pienessä pullossa. Tästä ensimmäisestä omistamastani Miyon lakasta jäi ihan ''hyvä maku suuhun'' :D Harmi vaan että pienemmässä pullossa kuin Miyot yleensä. :)

Yritin taas one stroke menetelmällä kukkia nimettömiin, mutta ei vieläkään oikein sujunut. Meni aika kauan tehdä kukat, mutta olen melko tyytyväinen lopputulokseen, laitoin vielä dotting toolilla kultaisia glitter palleroita.

Photobucket


Photobucket



Photobucket

3 kommenttia:

  1. Mun mielestä noi tuoksulakat on jotenki niin outo idea :D Jotenkin perverssiä haistella omia kynsiään aina välillä? :DD Ei sillä, haluaisin kyllä ostaa sen Marc Jacobsin Lola -tuoksulakan... ;D

    VastaaPoista