keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Tähtiä vihreällä

Ens alkuun muistuttaisin teitä blogini arvonnasta! Pääset siihen klikkaamalla tätä tekstiä;)

Sitten asiaan. Onko mulla koskaan hyvää sanottavaa kynsistä mitä teen? Ei. Oon itsekriittisyyden multihuipentuma. Päässäni on hyviä ideoita jotka eivät yksinkertaisesti, joskus minusta riippumattomista asioista, siirry kynsille niinkuin toivon.

Tässä on taas sellainen murheenkryyni.. :D Päätin testata Viva la Divan metsänvihreää lakkaa, ja päälle verkkokuviota. Viva la Diva peitti ihan hyvin kolmella kerroksella, olisi ehkä vaadittu neljäs kerros.Tahdoin myös testata Nyx :in lakkaa jossa on vihreitä tähtiä. Laitoin vielä strassitähdet päälle. Strassitähdet sitten päättivät vähän ''levittää'' konad kuviota jonka huomaa hyvin toisesta kuvasta.. :D Konad kuvio on laatasta m57.

Tietenkin, kun on tähdistä kyse, ne alkavat sojottaa sakaroista melkein samantien kynsien laiton jälkeen, joten myöhemmin lisäsin vielä kerroksen top coattia.. Ja siitähän seurasi aimo annos kuplia 8D ja suurin osa kuplista sijoittui nimettömässä olevan keltaisen alueen päälle. Joku kynsilakka+strassi yhdistelmä on aiheuttanut mulle nimettömään keltaisen läiskän 8(

Mutta positiivisesti kun ajattelee, nää kynnet on ihan kivat ku kaukaa kattoo ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2 kommenttia: