perjantai 1. kesäkuuta 2012

Say hello to my franken!

Halusin tehdä oman glittersandwitch tyylisen lakkani, en edes tiedä miksi tätä kutsutaan, mutta franken kuitenkin kun oma sekoitus!

Wet n Wildin french white lakkani oli jo melko finito ja ehkä hieman paksuuntunuttakin, joten päätin laittaa joukkoon Nufun valkoista lakkaa, jota siis vihaan enkä käytä muutakuin ''sotkemiseen''. Laitoin joukkoon hex glitterlakkoja, neljää eriä. Models Own - Blue Sparkle, Color Club - It's a Hit!, Essence - Circus Confetti ja Wet n Wild - Party of 5 Glitters.

En tahtonut laittaa kyseisiä lakkoja paljoa, koska sisältävät kuitenkin paljon kirkasta lakkaa. Joten laitoin tilaukseen ebaystä irto hex glittereitä 8) Sitten voin jatkaa tätä projektia! Tässä kuitenkin kuva pullon kyljestä. Näyttää jo aika kivalta, mutta kun kynteen levittää niin aika harvakseltaan vielä tulee glittereitä :--(

Photobucket

Positiivista että tuola lakan joukussa oli sekoituskuula joten oli helppo sekoittaa lakat sekaisin 8D Ja tässä kuva vähän miltä näyttää nyt. Jonnan kynnet sai toimia testaus ''alustana'' :D Harmi että Jonnan kynnet ei oo parhaassa mahdollisessa kunnossa ja kynsinauhaöljyäkään ei ollut lähettyvillä :( Kaiken lisäksi Jonna oli telonut peukalonsa joten lakattiin vain 9 kynttä. 8)

Photobucket

6 kommenttia:

  1. Aika kiva! :D Näitä frankeneita on kyllä hauska tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep;) Frankenit on ihania ja tietää että sitä lakkaa ei oo toista jos tekee jonku ihan hullun8)

      Poista
  2. Aika kiva tuosta tuli siltikin, vaikka nuo glitterit eivät olekkaan hirveän runsaita :)

    VastaaPoista
  3. Oi, hän on söpö! Onko hän jo saanut nimen? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vielä! Yritin kyllä miettiä, mutta onneks lakka on vielä työn alla joten on aikaa ;D

      Poista