maanantai 6. elokuuta 2012

Choose me!

Pieni hiljaiseloni johtuu pienestä lomasta mitä tässä olen pitänyt ^^ siihen sisältyi hengailua ja Helsinginreissu! Oli mukava matka mutta siitä en nyt rupea enempää selittelemään vaan esittelen kynnet millä viihdyin Helsingissä.

Kynsilleni päätyi Essencen Choose me, koska uskoin sen säilyvän kolme päivää hyvänä kynsilläni. Niin se tekikin, tosin kärjistä vähän kului mutta se on ihan normaalia. Ja tarkkasilmäisimmät varmaan huomasivat että kynteni ovat lyhenneet mukavasti. Pikkurillini kynsi katkesi todella ikävästi, mutta ei ollut aikaa ruveta teepussi tekniikkaa opetella käyttämään vaan surutta kaikki kynnet lyhyiksi.

Choose me :llä on muutamia dupeja, joita en tosin ole testannut. Tämä on aivan ihana sinivihreä lakka, annetaan parin kuvan puhua puolestaan. Olisin kaivannut vielä hyvän auringonvalo-kuvan mutta "pienessä" kiireessä en sitä muistanut. Kuva salamanvalossa ja päivänvalossa. :)

Photobucket

Photobucket


Olen aikaisemmin julkaissut kuvan talvimaisemasta Vaasan Vaskiluodosta
kerrostalon parvekkeelta, tässä vielä kesäkuva!

Photobucket

5 kommenttia:

  1. Kivan värinen! Näyttää nopeasti katsottuna ainakin hiukan Wettiksen Teal of Fortunelta, mitä mun pitäskin itse lakata kohta...

    VastaaPoista