torstai 9. elokuuta 2012

Muutto

Varoitus, kynsilakaton postaus, skippaa jos ei huvita lukea mitä mulle kuuluu!

Olen aiemmin maininnut siitä että muutan Seinäjoelle koulun perässä. Se on nyt tapahtunut, olen seinäjokelainen ja koulu on alannut. 8) Tämä olisi ollut varmaan suurta tuskaa ellei täälä jo asuisi yksi hyvä ystävä, Krista. Poikaystäväni ja muut kaverit jäivät Vaasaan ja heitä näen vain viikonloppuisin. :( Mutta onneksi olen ilmeisesti valinnut hyvän koulun. Minusta tulee maalari ja tänään jo aloitettiin omien työkalupakkien hiominen ja maalaaminen. 8D Ihanaa ja jännittävää. Mahtavaa että vihdoin saan tehdä omilla käsillä jotain vähän fyysisesti raskaampaa hommaa ku ainainen koneella istuminen ja muu vastaava. 

Omaan kotiin muutto ei ollut niin "työlästä" kun alunperin olin kuvitellut, muutto- ja paperiasiat sujuivat yllättävän joustavasti, johtunee siitä että tiesin mitä halusin ja hoidin hommat nopeasti alta pois enkä venyttänyt asioita. Ainoa asia mitä pitäisi vielä saada aikaiseksi, on saada isäinnöitsijä kiinni jotta saisin oman nimen oveen. 8)

Tulen varmasti vielä laittamaan jotain kuvia uudesta 40 neliöisestä kaksiostani, mutta siihen varmasti kuluu aikaa. Ensinnäkin minulta puuttuu sohva ja ruokaryhmä kokonaan, alkaa kyllä jo pikkuhiljaa ketuttamaan tämä lattialla istuminen. :D 

Toivottavasti kahden vuoden päästä minusta on valmistunut ammattipätevä pintakäsittelijä, jonka jälkeen saa taas tehdä jotain muuta ja jossain muualla. 8) Ja kiva "tehtävä" itselle olisi laihtua 7 kiloa jokaista käymääni vuotta kohden Sedun ammattioppilaitoksessa. ^^

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Näkymäni pikku parvekkeelta:)

PS. Ei kuulemma kerkeä kulua edes täyttä kahta kouluviikkoa kun me
jo päästään maalaamaan Lapualle taloja! ♥

11 kommenttia:

  1. Ja samat parvekekalusteet kuin meillä!! <3

    VastaaPoista
  2. Vau, onnea uuteen kämppään ja voimia tavoittesi saavuttamiseen, hienon tavoitteen oot itellesi asettanut! Toivottavasti onnistut! :)

    http://dancingwiththenails.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. mullakin on toi pöytä mutta erilaiset tuolit :d ja ihana toi kaktus!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuita näkyy tosi monessa paikassa. ;D Isompi kaktus vai minikaktus?;) Molemmat on omalla tavalla söpöjä :D

      Poista
  4. Hähää, nyt tiedän tarkkaan missä asut! ;D Onnea uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
  5. Ihana kaktus ja just kätsyy ku ruokakauppakin noin lähellä! ^^

    VastaaPoista
  6. Onnea uuteen kotiin ja uusiin haasteisiin!

    VastaaPoista