keskiviikko 8. elokuuta 2012

Tantalize Me

Yksi TD :n tilauksen ukana tulleista lakoista oli China Glazen Tantalize Me. Ihana hennon liila lakka sinisellä shimmerillä. Peitti kahdella kerroksella. Pidin muutaman päivänä lakkoja ilman koristeluja mutta tänään päätin vielä testata miltä näyttää kun laittaa Rimmelin mattalakkaa päälle.

Photobucket


Mielestäni mattaus sopi lakkaan oikein hyvin, ja sininen shimmer tulee edelleen valossa hyvin esiin. :)

Photobucket

Photobucket

Tuo Rimmelin mattalakka on mielestäni todella hyvää, ja harmi ettei sitä taida saada enää? Itse en ole ainakaan nähnyt. Mutta suoraan sanoen ketuttaa noissa pulloissa se että tuo suti on liian lyhyt. Melkein puolet pullosta jää ehkä käyttämättä koska suti ei ylety siihen.. -_- Harmi että tuo suti oli muuten hyvä..

4 kommenttia:

  1. nätti lakkaus myös mattana :)

    VastaaPoista
  2. Hauskan näköinen tuli mattana! Mustakin tuntuu, että tuota ei ehkä enää saa, kun ne on muutenkin sitä lakkavalikoimaa jotenkin rukkaamassa...en tiedä, mutten ole ainakaan nähnyt missään.
    Itse en ole ollut kauhea matan ystävä, enkä siis mattaavaa päällyslakkaa vielä omista, mutta luulen että alkaa kohta tulemaan ajankohtaiseksi. On meinaan noita mattaisia värilakkoja tullut ostettua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä :D Jos joskus haluat testiin mattalakan, suosittelen ELF :in mattalakkaa, halpa, en tiedä onko hyvä mutta on kehuttu. :) Jos ei heti halua törsätä kalliiseen vaihtoehtoon. Tosin nykyään aika monella merkillä on jo noita mattalakkoja :)

      Poista