perjantai 26. heinäkuuta 2013

Harakan pylly kynnet

Näin aika ihQut sulkakynnet SaNnailssin blogissa, ja päätin kokeilla vastaavia. No toteutus ei taas päässyt idean tasolle, ja tuli testattua käytännössä sanonta "näyttää harakan perseeltä", mitä olen kuullut hiuksistani aina silloin tällöin aikoinaan. Tai sitten näissä kynsissä olevat sulat ovat joltain linnulta joka on kokenut todella kovia? 

No se siitä, laitan vain yhden kuvan koska en kestänyt katsella enempää ja tällä digikameralla luonnonvalossa otettu kuva oli lähin sitä miltä ne näyttää kaukaakatsottuna silmät sirrillä.. Olin nimittäin rannalla..

Pohjalla on kerros Gina Tricotin Puff Powderia, ja kärjissä Dependin oranssia nro. 124. "Sulat" ovat maalattu akryylimaaleilla.. Edelleen kaipaisin jotain ohutkärkistä sivellintä.. :) Myös tämänkin lakkauksen pelasti glitter ja bling bling strassit! Jipii, olenkin ihan tyytyväinen... :D

 photo DSCN1277_zps2cb40394.jpg

Tämä on toinen ostamistani oransseista kynsilakoista.. Tikkuprojektin aikana nimittäin tajusin etten omista enää ainuttakaan oranssia.. Päätin korjata tilanteen heti ja ryhdyin etsimään eri salonkilakkamerkeiltä oranssia,  mutta päädyinkin ostamaan vaan kaupasta halvempaa versiota, sillä oranssia ei juurikaan näy kynsillä ja kalliimmat lakat jäisivät mitä luultavimmin käyttämättä. Kuvan oranssi näyttää hieman neonilta mutta ei sitä ole.. :) :)

PS. Vaasan Ewa & Adam kirpparilla pöydässä numero 315 on minun ja ystäväni Jennyn vaattehia vielä tämän viikonlopun, käykää paikalliset kurkkaamassa jos hyvät&halvat kiinnostaa..;))

4 kommenttia:

  1. Sitä aina kattoo turhan kriittisellä silmällä omia juttujaan :P. Minusta nää on hienot, erityisesti peukun sulka on on mieleinen :).

    VastaaPoista