maanantai 15. heinäkuuta 2013

Jolly Jewels♥Color Club

Ostin ihanan uutukaisen Jolly Jewelin paikallisesta Seppälästä taannoin, sävyä numero 123. Täytyy sitä muitakin pilkkulakkoja kokeilla kuin Lorealin omaa.. Tahdoin alle jotain ihanaa pastellinsävyistä cremeä, mutta en osannut päättää joten valitsin kaksi. Samasta Color Clubin Blossoming kokoelmasta, sisarukset (pinkki)Blushing Rose sekä (turkoosi)Blue-ming. Toinen koristi vasenta ja toinen sävy oikeaa kättä. Haastavat cremet kuten aina, ainakin minun, tällä hetkellä suhteellisen pitkissä kynsissä, meinaa nämä lakat hieman raidoittua. En antanut asian kuitenkaan häiritä.

 photo polkadot2_zpsb2b038c0.jpg

 photo polkadot3_zps277e5435.jpg

123 Sisältää mustia ja valkoisia samankokoisia hexglittereitä, sekä tavallista, hopeista kimaltelevaa glitteriä, joka tekee lakkauksesta hieman kolmiulotteisen. Tosi kiva lakka ja helppo poistaa folio (tai nykyään kumi) taktiikalla. :) 

Harvemmin kuvaan myös oikeaa kättä (jossa Blue-ming sijaitsi) sillä sitä käytän enemmän (johtuen oikeakätisyydestäni), joten kynnet ovat hieman lyhyemmät ja toisistaan poikkeavammat. Mutta ihan kivaa että myös oikea käsi pääsee välillä julkisuuteen.. ;)

 photo polkadot1_zps4a15a22b.jpg


Nämä olivat viimeviikon kynteni. Näiden ohessa leivoin aika ihanan kinuskijuustokakun. :) Toinen kerta kun leivoin juustokakkua, ja onnistui todella hyvin!

 photo DSC_0040_zps2297d293.jpg

Tässä linkki tekemäni kinuskijuustokakun reseptiin, kakkuni ei ole aivan yhtä hieno kuin kyseisen reseptin laatijan, mutta maku oli mahtava!

2 kommenttia: