sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Valuvaa mönjää

Taas pikkuhiljaa alkaa idearikkaus kukoistaa, ja alkaa tulla mitä ihmeellisempiä ideoita... Ei mahtavia, mutta jotain sentään.. No tämä manikyyri on taas yksi ihmeellinen toteutus.

Ideana on söpö, hempeä pohja, ja sen päälle valuu mustaa mönjää! Pohjalla on Dependin roosan väristä lakkaa, sävy numerolla 261. Pilkut ja mönjä on akryyliväreillä taiteiltu, ja koska glitter on must have, on mönjän päälle sivelty Opin Metallic 4 Lifeä, jossa on mustalla jellypohjalla hopeita hex glittereitä.

 photo liilaa14_zps199621b2.jpg

 photo liilaa8_zpseed42d39.jpg

Sain tällä viikolla valmiiksi myös pitkään työn alla olleen tikutusprojektin.. Taino, jos rehellisiä ollaan, aivan valmista ei tullut, sillä tikut loppuivat kesken. Jäi 20 Dependiä tikuttamatta, mutta ne jaksavat varmasti odottaa. :D 200 lakkaa swatchattu, ja voi mitä silmäniloa tikkupötköt toivat. Rakastan värejä, varsinkin sinistä. ;) Tästä määrästä olen karsinut nyt alustavasti noin 15 sävyä, jotka tulevat myöhemmin myyntiin, kun teen oman kynsikirpparivälilehden tähän blogiin.. Ensi viikolla ehkä, wait for it!

 photo DSC_0082_zps197fdb55.jpg

 photo tikkuuu_zps4ea5602d.jpg

Eikö olekkin ilo silmälle? Päädyin kirkkaisiin tikkuihin. 1/4 tikuista ovat erilaisia kuin toiset (huomaa pituuserosta), ja ne hieman sulivat lakatessa, mutta kuivumisen jälkeen levitin toisen kerroksen, ja johan toimi. Harmi että hukkasin sen eBay myyjän, joka myi nuita hyviä tikkuja.. :/ En ostanut mitään tarrakonetta, vaan ostin permanenttitussin ja kirjoitin nimet tikkuihin, se riitti mulle. :D

PS. Sain muutama päivä sitten tietokoneen takaisin, ja nyt saa taas omalla uudella photoshopilla leikkiä, woop woop! Voin ryhtyä taas ahkeraksi tämän bloggauksen saralla.. 8)

1 kommentti:

  1. Hauskat kynnet! Mulla on itselläkin tässä tikkuprojekti vielä meneillään :) Ja kanssa kirkkaita tikkuja tussilla nimettynä.

    VastaaPoista