tiistai 26. kesäkuuta 2012

Lemon Drop

Hei ystäväiset! Lähes tulkoon viikon blogitauko! Johtuu siitä että oli juhannus ja flunssa 8) Ei jaksanut kiinnostaa kynsilakkojen poisto ja uusien laitto, ja kerta kun rusettikynnet säilyivät (ihme ja kumma!) sen vajaan viikon niin mikäs siinä. Nyt kuitenkin vihdoin jotain uutta ja kesäistä.

Lakkasin kärjet Rimmelin Lemon Dropilla, joka on lakka Rimmelin tuoksukokoelmasta. Olen tätä lakkaa esitellyt ennenkin. Tuoksuu sitruunalta mutta tuoksu ei ole kovin voimakas eikä se kestä kauaa.

Laitoin päälle vielä suhteellisen toimivia tarroja! Nimittäin tarttuvuus oli aika huippua. Vahingossa sohaisin yhden tarran väärään kohtaan ja kun sitä yritin repiä irti, lähti aika iso osa lakkaakin mukana.. Hups! Ja kaiken lisäksi Top coatin jälkeen sain huomata että aika useassa (oikean käden) kynnessä oli karvoja! 8) Tosi kiva.

Photobucket

Photobucket

Vihdoinkin aamulla ennen töihiin lähtöä, sain napattua kuvan joutsenpariskunnasta joka asustelee kerrostalon edustalla jossain lähistöllä, ja aika usein uiskentelevat tuossa näköetäisyydellä, mutta harvemmin uiskentelevat yhdessä, yleensä vain aikaisin aamusta. :--( Ja suhteellisen heikko kuvakin!
Mutta enivei! 

Photobucket

7 kommenttia:

  1. Nätit :)
    Tuollaiset raikkaat, pirteät ja kesäiset :)

    VastaaPoista
  2. Kivat! Mulla on kanssa toi Lemon Drop ja musta se taas haisee voimakkaasti ja pitkään :D Vaikka esim. tekis sen päälle liukuvärjäyksen tms :D Erilaiset on mielipiteet... Värinä toi on kyllä söpönen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi olla että heikko tuoksu johtuu siitä että lakkaa ei ole kovin laajalla pinta-alalla. 8) Ja taitaa Cesarin suht oudolta haiseva päällyslakka peittää tuoksua.. :D

      Poista
  3. Totta kyllä, toi Cesars on aika tujua tavaraa :D

    VastaaPoista
  4. millon arvot voittajan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvonta on jo suoritettu jos selaat muutamia postauksia taaksepäin..:)

      Poista