keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Bombay ft. Party of 5 Glitters

Tässä taannoin Fb :n Kynsikoristelu-ryhmässä oli puhetta Wild and Crazyn Bombay lakasta, ja päätin sitä käyttää pohjana Wet n Wildin Party of 5 Glitters. Pullossa tämä erikokoisia hex glittereitä sisältävä lakka ei näytä yhtään kivalta mutta kynnellä juu. :) En oo käyttänyt Bombaytä kuin ehkä kerran tai kaksi, koska tämä on punajuurensävyinen mattalakka. Nyt kun käytin tätä, lakka ei kuivunut tasaisesti ja siistiksi niinkuin ennen. :( Päätin testata Bombaytä uudelleen siksi että näkisin miltä näyttää jos laittaa kirkasta päällylakkaa, ja sen ansiosta sävy muuttui aivan toiseksi. Tässä postauksessa vasemmanpuoleisesta kuvasta näkee miltä kyseinen lakka näyttää ilman päällylakkaa. Ja seuraavaksi kuvia miltä näyttää päällylakan kanssa. Laitoin niin paljon Konadin top coattia että tuli ilmakuplia..:) Kökkö lakka!

En pitänyt näistä kynsistä alkuun mutta kyllä näitä sitten jopa päivän verran jaksoi katsella..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

4 kommenttia:

  1. Party of Five Glitters on kyllä hyvä kuorrutuslakka :) Sopii kaikkien värien kanssa hyvin yhteen.

    VastaaPoista
  2. Mä jo eilen melkein sorruin hennesillä ostamaan Confetti-glitterlakan, kun siitä oon nähnyt ihania kuvia....mut nyt tää :D
    Voi ei...mun ei ehkä pitäs ostaa enää yhtään lakkaa.

    Kauniit on! Harmi kun kupli noin pahasti:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi H&M lakat ja nämä Wet n Wildit ei oo kovin kalliita!!;) Juu vähän harmitti kupliminen mutta omaa vikaa taisi olla. Mutta kiitos!

      Poista