lauantai 9. kesäkuuta 2012

Hellurei

ja hellät tunteet. Lähestyn teitä pitkästä aikaa muissa kuin kynsien laiton merkeissä, meinasin kyllä ensin tehdä postauksen eräästä kynsilakasta, mutta ehkä teen sen huomenna, ja puhun jostain muusta nyt. 8)

Pakko heti alkuun hehkuttaa, että tapasin eilen ensimmäistä kertaa australialaisia ihmisiä!

Perjantaina Vaasassa alkoi kaksipäiväiset PFP festarit, eli Pienet Festarit Preerialla, jotka järjestettiin Vaasan Hietasaaressa. Olisin tahtonut käydä sielä katsomassa että mitä tänävuonna tänne Vaasassa-ei-ikinä-tapahdu-mitään -kaupunkiin oli saatu aikaiseksi, mutta työthän minua sen sijasta kutsuivat (ja kutsui myös tänään ;<). Päätettiin kuitenkin ystävieni Sebun ja Kristan kanssa lähteä hovioikeuden rantaan kuuntelemaan josko saarelta kuuluisi musiikki rantaan asti. Puoli 11 illalla pyöräilin rantaan töistä, ja ihmeekseni sain huomata kuinka paljon rannassa oli populaa ja musiikkia joten se siitä ''sivustakuuntelusta''. 8D Mutta eniveis! Empa oli saanut vieraakseen host-siskonsa ja yhden ystävän Australiasta. 8) Alkuun mua tietenkin jännitti ulkomaalaiset ja englanninpuhuminen, mutta kuten arvata saattaa, loppuillasta ei olis muuta halunnu tehdäkkään ku selittää heille englanniksi kuinka talvella täälä on 2 metriä lunta ja aurinko paistaa tunnin ja on 50 astetta pakkasta. 8) Kun ulkomaanvieraat poistuivat, mäkin lähdin polkemaan Vaskiluotoon miekkosen viekkuun nukkumaan.

Aamulla tuskastelin kipeitä jalkoja koska pyöräilyä harrastan kerran vuodessa. :D Joten päätin lähteä tänään töihin autolla 8) Lähdin vähän liiankin aikaisin töihin ja päätin mennä käymään H&M ja mukaan tarttuikin kaksi kynsilakkaa. Lady Buck ja Confetti!

Siinä sitten hain Citymarketista mehujään ja sitä imeskellessäni katselin kun pulut pörhelsi suihkulähteessä ja oli pakko ottaa muutama kuva. Harmi että pulut ''rauhottuivat'' kun sain kamerassa oikeat asetukset.. :D Mutta kuitenkin muutama kuva puluista! Yksi pulu otti aurinkoa. 8) Oon puluhullu ja puluille on kiva jutella!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

1 kommentti: