maanantai 4. kesäkuuta 2012

Blue-Ming

Voi itku ja parku heti alkuunsa. Mulla tuli kiire näiden kynsien kans (aina pitäis varata tarpeeks aikaa mutta se vaan ei onnistu joka kerta!). Kiireen ansiosta otin vain muutamat kuvat ja pinkaisin töihin, ja täälä kun tuli hyvä hetki ryhtyä kuvia tutkimaan, sain huomata että väri kuvissa ja kynsissä poikkesi aikamoisesti.

Sonne suositteli mulle tätä Color Clubin Blue-Mingiä mintuksi lakaksi,  koska kaipailin jotain ihanaa pastellinturkoosia tai mintun väristä cremelakkaa. Hän myös lohdutteli että Blue-Mingistä on vaikea saada oikeanlaista kuvaa mutta googletettuani minä taisin epäonnistua eniten! Blue-Ming on nimittäin ihana creme mintun värinen kesäinen lakka, mutta onnistuin kuvaamaan sen turkoosina.. Täytyy siis tehdä uusi esittely myöhemmin Blue-Mingistä vaikka tarvitsisi ottaa sata kuvaa jotta värit osuisivat kohdilleen. Täytynee ensikerran kuvata päivänvalossa niinku yleensä pitäiski !!

Tein valmistujaiskynnet Sonjalle, johon käytin pohjalle Blue-Mingiä ja päälle ruskealla Konadkuvioita, ja se näytti kivalta, joten päätin itsekkin yhdistää omiin kynsiin ruskeaa ja minttua. Harmi etten Sonjan kynsistä muistanut kuvaa ottaa. :(

Tein itselleni puolikuumanikyyrin Dependin ruskealla ja rajalle laitoin turkooseja mikrohelmiä ja voi että kun sai taas taistella.. 8) Nojoo en jaksa enää selittää tästä asiasta enempää että katsokaa kuvia ja ihmetelkää..

Photobucket

Photobucket

Photobucket 
Viimeisestä kuvasta ehkä paremmin voi nähdä Blue-Mingin todellisen värin.. Tai sitten ei..

4 kommenttia:

  1. onpas herkulliset ^^

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Kattelin näitä jo fb:ssäkin... Mun pitäs kanssa hommata tuollainen perusruskea. Toi näyttää kynsillä ihan erilaiselta kuin pullossa.
    Joka tapauksessa, kaunis lakkaus:) Ja toi Blue Ming on kyllä herkku. Etenkin ruskeen kanssa.

    http://korukynsilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 8) Niin näyttää.. Ja onneksi näyttää paremmalta kynsissä kuin pullossa 8) Juu mäki tykkään <3

      Poista